Svenska
MEDLEMSRECENSION

F1 2010

Skrivet av: Adde91   2011-09-13

Spelet F1 2010 är garanterat spelet för dig som är en F1 fantast, Spelet bjuder på jätte fin grafik och realism men tyvärr så är det väldigt lätt att tröttna på detta spel.

F1 2010 är solklart det bästa F1 racingspelet hittills men tyvärr så är det lite för svårt för en sån som mig som är relativt ny till denna sortens spel.

Spelet bjuder på en mer realistisk upplevelse då du börjar med att presentera dig på en presskonferens och därefter får du ett antal team att välja mellan såsom Lotus,Virgin mm. (OBS: finns bara ett viss antal att börja med) alltså du kan inte börja köra för redbull,ferrari eller något sådan stort team i början vilket jag anser vara väldigt realistiskt.

Efter du valt team så förklaras det mesta för dig i spelet och du visas runt.

Banorna är såklart verklighetstrogna och bilarna likaså, det svåra med F1 2010 är början av spelet för oavsett om du kör på easy så är det väldigt svårt för en nybörjare att vinna något race eller ens få en bra kvaltid.

Du kommer under din tid i spelet gå upp i nivå och så småningom kommer det komma upp alternativ till att byta team.

F1 2010 är ett perfekt spel att ligga och spela på kvällen innan det är dags att sova för att varva ner lite och på grund av sin fina grafik och realism så ger jag F1 (8/10)

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10