Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City

Äntligen så köpte jag grand theft auto expansionen! Ja, jag vet att jag är sen som fa# men ändå, bättre sent än aldrig. Nåja nu till spelet då..... Man spelar som två väldigt intressanta karaktärer som stöter på varandra ofta,men då i olika spel. Om jag ska börja med att berätta om "The ballad of gay Tony" så börjar jag med enligt mig, det roligaste och mest varierande spelet av de båda. Du som spelare spelar igenom spelet som Luis Fernando Lopez, en spanjor som är rent ut sagt biffig och benhård som fa#! Man jobbar som assistent till en av de rikaste personerna i hela liberty city, alltså Tony Prince (Gay Tony). Man hjälper honom och många andra människor genom svåra situationer och gunbattles. Karaktärerna i Gay Tony är riktigt sköna och de är klockrena! Grafiken är fin, men man ska inte undgå att det finns en hel del GLITCHAR i hela spelet överallt. I helheten är spelet klassigt, medelsvårt och väldigt underhållande!
Sådär ja! Låt oss nu gå vidare till att berätta om "The Lost and Damned"! Johnny Kleubbitz är killen du spelar som och han är vice president i mc-gänget The Lost and Damned. Detta spelet är så actionfyllt som ett spel kan vara! Hårda gunbattles, bensintunnor som man kan spränga, hårda vapen, coola motorcyklar och framförallt ett gäng hårda killar som har gett sig in i gänget och kommer för bli LOST till döden hittar hem till dom! Nu var den fina biten av spelet klar så nu ska jag ge er lite information om vad jag inte gillar i spelet. För det första är uppdragen enformiga, åk till en plats med motorcykel, ha en gunbattle med ett rival gäng och åk sedan hem igen sen. Det är något som stör mig lite. Det andra är att det precis som gay tony, har en glitchig grafik. Annars är det inte mycket att säga om spelet! Det här spelet rekomenderar jag starkt och eftersom att det är gammalt så kostar det inte mycket! Bra spel, grym action, bra pris!
9/10 från mig ;)

Medlemsrecensioner7
Samlat betyg: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10