Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Fallout: New Vegas

I det här spelet tillverkar man sin egen gubbe och det är rätt kul. Man möter typ djur och sånt som är mycket mycket större än vad dom är i verkligheten. Det var rätt kul att skjuta en i sitt eget lag om man säger så da för då började dom skjuta tillbaka(Det var klantigt av mig att skjuta dom ibland). Storyn och grafiken var rätt bra. Det var kul att när man en person/djur så ser man hur mycket dom tål och sånt. Det som var lite jobbigt när man kom till vissa ställen och man såg människor så visste man inte om dom var snälla eller inte.


Man får upp sitt liv genom att dricka vatten från en sjö eller att man har flaskor med vatten. Jag gillade vapnen man kunde få. Bilden och kontrollen var bra.

Jag gav spelet en sexa för jag visste inte vad jag skulle göra och spelet var helt enkelt lite för svårt för mig men spelet är bergist bra för dom som är lite äldre än mig. Jag blev lite uttråkad.

Medlemsrecensioner12
Samlat betyg: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10