Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Army of Two

Skrivet av: flippy   2011-12-11

När man tittar tillbaka på Army of two känner man bara doften av gott. Man känner doften av nybakta bullar och nybryggt färskt kaffe men även doften av powerking, pringles och svett. Och det har varit en sjuhelvetes resa från början till slut.

Ja när man satt där och precis hade fått igång spelet låg förväntan på hög nivå. Och som sagt. Jag blev inte besviken. Army of two är bland dom fetaste action spelen jag spelat. Otroligt roliga vapen, Häftiga svävare och oberäkneligt många fiende soldater som bara vällde fram överallt. Det var bara att ta emot striden, hand i hand med sin trogne kompis.

Jag hade tänkt att det vore bra att nämna "aggro" ganska tidigt.. så jag väljer att nämna det just efter denna mening. Så.. den som har detta "aggro" är den som fienden endast har ögon för. Den som inte har "aggro" kan alltså smyga runt, nästan helt osynlig medans alla fiender skjuter på din kompis som har all "aggro". Och utan detta "aggro", så hade man nog varit ganska körd. Om man använder "aggrot" på ett rätt och smart sätt så är man oövervinnlig. Man kan bara inte förlora. Själv så använde jag och mina två kompisar inte alltid det på rätt sätt utan dog, en hel del.

Nu när jag har nämnt "aggro" så kan jag skriva lite om "overkill". Overkill kan jämföras med slow motion delarna i Call Of Duty eller liknade. Så om man får väldigt mycket aggro så kan man få overkill. Vad som händer då är just det att allt blir i slow motion och den som har all aggro får dubbelt så kraftiga skott osv. Den andra killen som inte har all aggro springer däremot i normal takt medans allt annat är i slow motion, han ger bara halva sin skjutstyrka dock.


I början av spelet så är man med i marinkåren. Nån kille som sitter i en helikopter efter uppdraget berättar om SSC och säger att man tjänar trippelt så mycket pengar där. Självklart byter man till den organisationen och där får man sina otroligt coola, skottsäkra masker. Underbart. Du tjänar sedan pengar för döda terrorister och onda ledare. Och man kan även får lite extra cash genom att hitta hemliga dokument/foton eller skjuta ner en helikopter. Vilket såklart är väldigt uppskattat. Så med din kompis har du alltså ca 7 händelserika och spännande uppdrag att ta dig igenom. Och ett uppdrag tar kanske en timma så jätte kort är det inte, men hade gärna fått vara länge. En händelse i ett uppdrag när man skulle leta en en kapten på en stor militär båt är något jag minns extra mycket. I slutet av uppdraget. Bästa spel upplevelsen jag har haft på länge. Men jag nämner inget här. Banorna är väldigt varierade. Du får kriga i både Somalia, Irak, Miami och en drös med andra ställen med. Varje bana är hur kul som helst att spela igenom och det är väldigt svårt att tröttna. Jag tror nog däremot att spel upplevelsen inte skulle va fullt lika vacker om man bara va en spelade. Så.. spela det inte ensam.

Något jag tyckte va lite kul i spelet var att varje gång man ska öppna en dörr så måste man se en liten mellanscen om det. Jo, det blev lite drygt efter ett tag. Men spelet flyter på fint, förutom vatten effekterna i ett uppdrag där dom är 8-bitar sig framåt.

Mellan varje uppdrag kan man shoppa. Köpa nya vapen, uppgradera lite. Eller varför inte sätta dit en sköld, en shotgun, ett 100 rundors magasin och en drastisk mycket längre pipa. Och sedan lackera den i guld. Det gjorde jag. Jag blev inte besviken över vad jag åstadkommit. Så man har väldigt många valmöjligheter inom vapen området. Man får även uppgraderad armor desto länge man kommer i spelet. Och man kan köpa nya masker, ingen utav dom va fräna men jag köpte en ändå.

Så slutligen, jag har inte mycket att klaga på. Det är helt enkelt ett otroligt roligt action spel som spelas bäst med en vän. Storyn går heller inte att klaga på. Action strory med bedrägerier
, kidnappningar och massvis med pang pang. Jag tänker ändå bara ge spelet 9/10 för det är trots allt inte ett perfekt spel. Rios och Salem.. Jag hoppas vi ses igen i Army of four.

Medlemsrecensioner27
Samlat betyg: 7.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10