Svenska
MEDLEMSRECENSION

Sonic Colours

Sonic Colours var det första Sonic-spelet på tio år som lyckades med att få tillbaka den blå igelkotten bland de bästa spelen för 2010 och visa att Sonic kanske var på väg att bli lika stor som Super Mario. Sonic Colours använde samma sorts spelstil som Hedgehog Engine hade använt för Sonic Unleashed.

Spelet utspelar sig i rymden där Dr. Robotnik/Eggman har byggt en nöjespark. Sonic tror att det måste vara en ny plan att ta över världen medans hans kompis Tails tror att Eggman bara vill vara snäll.

Spelets banor är väldigt varierade. På banan Sweet Mountain finns det stora polkastänger som Sonic kan glida på. Senare kommer han till ett astroid bälte där en bergochdalbana finns.

Sonic Colours har bra spelkontroll, musik, banor(som alltid är lagom svåra), grafik(för att vara på Wii som inte har så stark grafik gemfört med Xbox 360 och PS3) och väldigt bra röster till Sonic och Tails: båda har låtit väldigt irriterande(Tails har låtit som en bebis vid vissa tillfällen)och därför blev det skönt att få reda på att rösterna skulle återvända till de följande spelen.

Därför ger jag Sonic Colours 9/10 för att vara ett av de bästa Sonic spelen jag någonsin spelat.

August Wigg

Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10