Svenska
MEDLEMSRECENSION

Sonic Unleashed

Året var 2008 och jag hade förberett mig på att spela som The Blue Blur i Sonic Unleashed. Igentligen hade jag inte spelat ett Sonic-spel innan det här(om man inte räknar med de 4-5 timmarna som jag spelade Sonic Heroes)och den ända anledningen att jag köpte spelet var just för att man kunde bli varulv. Det slutade med att jag gillade den normala Sonic eller som han kallas i Unleashed: Day time Sonic.

Jag betalade 449 kr för spelet och de var väl lite värt det. Och efter 3 år hade jag klarat spelet. Nu tror ni kanske att jag är dålig på Sonic-spel... Jag är inte den bästa men inte den sämsta heller... Anledningen till den 3 års långa spelandet av Sonic Unleashed var först för att sista bana: Eggmanland, var omöjlig! Den andra anledningen var för att jag skaffade mig en ny Xbox 360.

Annars var spelet helt okej med bra grafik, musik och kontroller. Det dåliga med spelet var just att den sista banan var som jag sa tidigare OMÖJLIG. Spelet använder också Hedgehog Engine där spelet skiftar mellan 2D och 3D.

Om man är ny med Sonic-serien så borde man köpa Sonic Colours(Wii) som är lite enklare en Unleashed. Så spelet får en 6/10 av mig.

August Wigg

Medlemsrecensioner7
Samlat betyg: 5.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10