Svenska
MEDLEMSRECENSION

Minecraft

I stort sätt alla jag känner både här i Sverige och i Polen kör Minecraft. Det är troligvis det mest beroendeframkallande spelet som jag har spelat. Men vad är det som gör den så unik?
Svaret är friheten som är begränsad med ens kreativitet och fantasi.
I Minecraft kan man bygga vad man vill, när man vill. Man kan utforska oändliga världar, där varje är annorlunda än den andra. Man kan läga till mods för att lägga till nya saker i spelet, från småsaker som flymod till stora saker som rulla Katamari eller fånga Pokemon.

Grafik:
Grafiken är kubisk och det är så den ska vara. Jag hörde någon säga att grafiken är så för att Notch kunde inte fixa något bättre. Det är inte sant och folk älskar den kubiska grafiken och jag tror inte det skulle vara lika roligt med realistisk grafik. Det ska vara så. Man kan ändra textur med texture pack och genom mod kan man fixa till och med 256x256 textur.

Ljud:
Det är inte så mycket att säga om ljudet i Minecraft. Den är OK och musiken i spelet är väldigt fin.

Gameplay:
Det finns inga mål i Minecraft. Det är bara fantasin som sätter gränser. På Survival måste man samla resurser och göra föremål från dem samt få byggmaterial. På natten måste man försvara sig från monstrar.
Det finns verkligen mycket som finns att göra. Från och med att bygga, till och med att skapa maskiner.
På creative har man tillgång till alla blocks och föremål och alla blocks man förstöras direkt. Creative är bra om man vill bara bygga och skapa.

Hållbarhet:
Hållbarheten är oändlig. Man kan spela i timmar, varje dag och det tar aldrig slut. Man kan köra spelet hur länge man orkar.

Om du har inte kört Minecraft än, gör det.

SLUTBETYG: 10/10

Medlemsrecensioner22
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10