Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Elder Scrolls V: Skyrim

Jag fick detta spel den 24/12- 2011. Jag testade det och tyckte att det var rätt underhållande. Det var dock en välldigt lång cutcene i början av spelet, som var mycket glädjedödande. Efter den överdrivet långa cutcenen får man välja vad man vill spela som. Jag valde att spela som en orch eler orc eller ork eller vad i hela världen man vill kalla det. Jag flyttade upp munnen, flyttade ner ögonen, gjorde honnom halvskallig och gjorde honnom så grotesk som möjligt. Man hamnar på en avrättningsplats. Man får se att de hugger av ens vänners huvuden. När det är ens tur dyker en drake upp, det skrämmer alla i närheten. Man får hjälp att fly, också vidare. En gång gick jag upp på en klippa, jag blottade ut över landskapet. Jag såg en hare springa i skogen. När jag skulle gå tillbaka upptäckte jag att jag var vilse. Jag kunde inte hitta tillbaka! Tillslut hittade jag en gruva, jag gick in där och gick bara ännu mer vilse. Sedan blev jag dödad av några tjur-liknande snubbar. Sedan dess har jag inte spelat spelet. Det finns många bra saker med the elder scrolls V: skyrim:
1. bra grafik
2. många djur
3. lätta kontroller( till pc )
4. inte för lätt spel
5. om man slår en fiende kommer det inte övernaturligt mycket blod( som det ofta kommer i liknande spel, tillexempel the lord of the rings: war in the north )
6. ENORMA banor
med mera...
Det finns även några dåliga saker med spelet:
1. lätt att gå vilse
2. överdrivet lång cutcene i början
3. undrar varför man kan gå igenom små träd och buskar?
Men annars är spelet bra, jag ger spelet 8/10.

Medlemsrecensioner34
Samlat betyg: 8.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10