Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Lego Harry Potter: Years 5-7

Lego Harry Potter: Years 5-7 var lite tråkigare än Years 1-4. Det är roligt om man kör själv men det roligare om man kör med en kompis. Spelet är lite för lätt och det var en liten besvikelse om man jämför med Years 1-4.

Man kan köpa nya attacker och det var rätt kul att stå och skjuta dom på sin kompis så dom till exempel får jätte stort huvud eller något annat. För att köpa gubbar måste man hitta en bricka som den gubben ansikte är på. Där man köper gubbarna var lite svårt att hitta eftersom den affären låg in tryckt i ett hörn så man inte såg den så bra.

Storyn var rolig för dom gör saker som inte händer i filmerna som till exempel att Dumbeldore går på toa när han har ett viktigt samtal. Storyn var inte heller så jätte lång.

Grafiken var rätt bra,den var lite sämre i Years 1-4 vad jag tyckte. Jag är inte så bra om det är bra grafik eller inte.

Bossarna var rätt lätta om man förstod vad man skulle göra vilket man gör väldigt snabbt. Den sista delen var roligast(År 7). Samla pengar var inte mycket jag tänkte på.

Det skulle bli roligare om man fick köra en Quiditchmatch(Om det är så det stavas) Men det blev ingen sån match i spelet. Det skulle bli ett plus!

Jag såg fram emot Lego Harry Potter: Years 5-7 lika mycket som som Years 1-4 men det blev en liten besvikelse. Spelet får en 7:a av mig!

Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10