Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Spec Ops: The Line

Skrivet av: fille49   2012-06-30

Oj oj oj herregud vilken uppföljare vi fick eller ja iaf den "spirituella uppföljaren till Uncharted 3.

Allt börjar med att Nate har rakat håret och ändrat sitt namn eftersom han har blivit jagad av interpol i ett par år nu sedan han snodde en artifakt som kan ge en himla massa pengar.

Du och 2 låtsas kompisar som är militärer och tror stenhård på att du okcså är militär reser till dubai, de tor att man är där för att rädda personer fast Nate som nu heter Walker är där för att hitta sin bror konrad som har tagit hans artifakt.

Avsakanden av sully finns men det väggs upp av bländande karaktärer och riktigt bra röstskådespeleri av Nolan North samt hans kompisar. Spelet känner sig verkligen levande och helt anorlunda än de tidigare uncharted spelen, det har tagit en ny brutalare roll och kanske sneglat lite på nya Tomb Raider och call of duty 1.

Spelkontrolen är helt nice och man fick med en touch dosa till xobx när man förhandksbokade det hos gamestop, shit alltså touch funkar jättre bra.

Det som göär allt så anourlunda är också att gameplayn är nytt och fräsh och man dör mer och mycket mer action som man måste ha, drama tramset suger och alla är trötta på det spel ska vara brutala och det förstod de nya utvecklarna som fick ett bra stöd av naughty dog.

Ljudet är också väldigt bra samt musiken som är orkestrerad av Martin O donell är fantastksit och väldigt passande i alla scener som är både hämska och vackra.

Den nya miljöskilndirngen är väldigt cool och det är kul att se att Nate nu förändras under spelets gång och blir allt mer ond, man kan se att han börjar få sjukdomar och allt han stött på i sina äventyr nu börjar ta död på han. HAn blir sliten och skjuten i alla strider och ibland dör man nästan flr lätt.

JAg är väldigt glad av att detta spel vågade visa vad uncharted serien slutade på topp och man hoppas nu att få en uppföljare på att just det här området mer lite brutaler nate och kanske ett FPS skulel sitta fint, jag vill också påpeka att nate nu åldrats väldigt vakert och ser grmyt snyggare ut en tidigare vilket är kul för mig även fast jag älskar tejejer.

Spelet är också väldigt långt och kan ta upp mot 25 timmar att klara med runt 14 olika sluta oh multiplayer i både fps och hack and slash.

Spec-ops the line tog mig så hårt att ajg nästan blev äcklad ibland jag fick lite rysningar och kände mig verkligen som Nate (Walker) jag blir rädd och vill inte spela etag men ändå så måste man ju veta hur äventyret slutar för i september kommer ju prolågen Halo 4 som ja alla vet kommer säja smör att komma till butiken och vissa hur allt startade 1399 i de antaristka haven utanför de sydostra söderstatnera, den som köper det spelet kommer troligtvis bli rik!

Grafik 10/10
Spelbarhet 9/10
Ljud 8/10
Hållbarhet 10/10

+ Kul multipalyer, nyskapande,roligt
- Sully är inte med.

Samlat betyg: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10