Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

RuneScape

Skrivet av: ironk11   2012-07-02

Jag börgade i låssasvärlden som en lvl 3:a. Först skulle jag fiska, huggaved och steka fisken. det var ganska lätt. sen skulle jag göra massa små grejjer som inte var så roligt. om man gör en ny gubbe nu så behöver man inte gå igenom samma sak som jag gjorde eftersom att de har tagit bort det.
när man har kommit in i den riktiga världen så kan man döda goblins och kossor. om man samlar på sig massa ko skinn. när man har samlat ihop ungefär 100st så får du kanske 10tusen om du har tur. detta gjorde jag och sammlade på mig jätte mycket pengar. jag köpte en hel utrustning av stål.
spelet blir inte långtråkigt eftersom att man kan göra jätte många quest och döda olika monster. man kan betala för att bli guldmedlämm. då kan man köpa bättre saker och vara i andra länder än falador och varrock.
runescape uppdateras dagligen och är mycket seriöst.

den nya grafiken är sjukt bra gjord. det ser precis ut som i verkliga livet när man hugger ved och tänder äldar.

ljudet är dock inte så bra. det är bara massa konstiga stön från alla djur och monster man slår på.


grafik 9/10
ljud 4/10
hålbarhet 7/10
spelhet 7/10
kriminaliteten 9/10

Medlemsrecensioner14
Samlat betyg: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10