Svenska
MEDLEMSRECENSION

Lego Batman 2: DC Super Heroes

Tt Games gjorde mig lite besviken med Lego Batman 2: DC Super Heroes. Att dem börjat prata var lite tråkigare och uppdragen var lite trissta men det finns ändå lite roligt i Lego Batman 2.

Det börjar med att dem röstar fram årets medborgare och det är mellan Lex Luthor och Bruce Wayne och när dem röstat kommer Jokern in med ett gäng skurkar som vill hämnas på Batman. Man möter en boss(Om vi säger så)direkt i början och sen får man möta 3 bossar till. Det var okej början men uppdraget var lite fundersamt tyckte jag.

Att man börjar med nyheter varje uppdrag var ganska tråkigt. Det blev lite tråkigare att dem gjorde att dem kunde prata,dem har tagit bort lite av det roliga så det blev lite mer allvarligt istället för skoj. Det var skoj ibland. Det var kul när Superman kom och hjälpte Batman och Robin för Batman gillar inte Superman men Robin älskar honom.

Att spela som Superman,Batman,Green Lantern på uppdrag var kul men när man spela som skurkar på free play så var det inte lika kul. Skurkarna gjorde inget speciellt. Bara vissa men det var Jokern och vissa som kostar mycket att köpa.

För att köpa gubbar till free play måste man gå nära dem och om det kommer upp O(Spela till playstation)så trycker du på den knappen så står det hur mycket den kostar och så kan du köpa dem eller inte. För varje stad man är i så finns det en stor skurk som man ska slåss mot om man vill och när man bekämpat han/hon kan du köpa han eller hon.

När man inte kör uppdrag så har dem gjort så man kan gå runt i hela landet och gå runt och ha kul. Det var kul i början att ha så men när man typ undersökt allt så blev det tråkigt.

I Bat Cave så kan man välja en bil eller båt eller flygplan och för att kunna köra flygplan och båt måste du ha Superman för att låsa upp stället du väljer flygplan och båt på. Om man inte var Batman eller någon som inte kunde flyga så kunde man vara till exempel Superman och flyga till stället man ska till.

I uppdrag kan man få olika dräkter till Robin och Batman och jag tycker det är lite kul. Batman har 1 rolig dräkt men Robin har typ 3 roliga dräkter. Men man tycker ändå det är kul att vara Batman. Man kunde göra en speciell sak med varje dräkt men Batmans kunde inte göra roliga saker.

Det var lite roligt i alla fall men jag blev besviken på att dem kunde prata,uppdragen och lite till. Tt Games kunde gjort ett lite bättre jobb tycker jag. Spelet får en 7:a av mig.

Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10