Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Jag tycker inte att Zelda behöver någon närmare presentation då de flesta någon gång har stött på denna spelserie. Det som är nytt i detta Zelda är väl såklart storyn men den får ni upptäcka själv. Kontrollen är också den innovativ då detta är ett spel till Wii. Jag tänker därför inte orda mer om detta utan istället ge min syn grafik, kontroll ljud osv.

Grafiken: Grafiken i spelet är Fantastisk. Det är inget teknisk vidunder men det behövs inte heller. Nintendo har istället använt sig av makalösa färger och miljöerna är helt makalösa. Det finns vissa grafiska buggar men absolut inget som stör.

Ljudet: Musiken är fantastisk. Det som stör är att det inte är några röstskådespelare med i spelet. Visst jag förstår Nintendo till viss del att man efter så lång tid inte vill sätta en röst på Link och de andra karaktärerna. Men det känns ändå uråldrigt att sitta och läsa all text år 2012.

Kontroll:Kontrollen är Fantastisk. Här har man verkligen lyckats med Wii kontrollen. Inget känns påklistrat utan allt flyter på bra. Det ända är att jag av någon anledning tryckte på fel knapp när jag skulle välja utrustning till B-knappen. Kontrollen var också bångstyrig ibland när man skulle klättra. Men dessa småsaker är inte något som egentligen påverkar nämnvärt.

Värde: Med tanke på hur lång speltid detta spel erbjuder så kan man inte annat en ge högsta betyg.

Rolighetsfaktor: Spelet är mycket roligt och svårt att släppa. Upplevde dock några gånger frustration i vissa moment. Men trots den ofantligt långa speltiden så var det näst intill alltid varierande saker att göra och upprepningen finns inte alls där.

+Omgivningarna, Speltiden, Värde, Grafiken, Varierande,

- Talet, Ologiskt Ibland, Bångstyrig Kontroll Ibland.

Grafik 9
Ljud 8
Kontroll 9
Värde 10
Rolighetsfaktor 9

Medlemsrecensioner60
Samlat betyg: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10