Svenska
MEDLEMSRECENSION

Batman: Arkham Asylum

Skrivet av: vaxari   2012-08-07

Det var länge sen jag spela Batman Arkham Asylum men jag ska försöka att göra en recension.

Introt är nog ett var de bästa jag har sett på länge. Det börjar med att Batman har fångat Jokern och ska ta honom till mentalsjukhuset Arkham Asylum.
Jag tar storyn lite kortfattat Jokern försöka rymma från arkham med alla skurkar som Harley Quinn, Poison Ivy, Killer Croc(det är bara några av dom som är med) så dom kan ta över gotham city och Jokern planerar också att ta över Banes gift tills han egenfördel.

Batman är ett fantstiskt bra spel tycker jag en himla bra story och gameplay grafiken är bra.

Dialogarna riktig bra framförda av en det bästa batman rösterna genom tidern. Kevin Conroy är batman som han har varigt sen Batman animated series samma gäller Mark Hamill som är helt klart den ultimata Joker och många andra som jag vet inte vad de heter.

Combaten är helt suverän som de kallar Free-Flow-Combat man kan slå ner hur många som hälst utom att ta skada om man bli bra med den.
Sen kommer smyg del som är minst lika bra man känner sig som batman när man sitter uppe i taket och väntar på att få det perfeckta ögonbliket att attakera och slå ut fienden.
men batman är inte odödlig som man måste vara smart när man spelar det kan bli lite knivigt ibland när alla har vapen och några fienden kan ha nightvison också så dom kan se batman i taket när man försöker göma sig. men batman har många roliga prylar han kan använda själv som de vanliga batarang,batclaw och batspray och många ovanliga också.

Medlemsrecensioner43
Samlat betyg: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10