Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Lego Batman 2: DC Super Heroes

Skrivet av: vaxari   2012-08-08

LEGO Batman 2 DC Super Heroes vad ska jag säga om det.
det finns mycket att säga om det.
Helt klart ett av de bästa Lego spelet ut just nu tycker jag.

Storyn är att Batman och Robin ska stoppa Jokern som vanligt men nu får han hjälp av Lex Luthor och många andra skurkar från DC Comics t.ex. Penguin, Bane, Poison Ivy och många fler det samma gäller Batman och Robin t.ex. Superman The Flash och Green Lantern.

Storyn är factiskt bra kanske inte jätte bra men åndå det är ju ett lego spel. det är ju den bästa storyn i ett lego spel på grund av att alla karakter har en röst som är bra framförda men det är inte ju de mäst kända batman röstern men de gör ett bra jobb.

Lite gameplay då har du spelat något av några av de andra lego spelen så är det inte så stor skillnad mot det här. Det är något skillnad på graffigen förutom den öppna värden du har hela gotham city som är ful med lego bittar som man kan leka med och många roliga pussel över allt.
CO-OP delen är kvar som alla lego spel men nu är det split screen i batman också den samma som var i Lego Harry Potter men det har men inget online läge.
Det här spel passar lika bra till liten som stor man kommer ha lika roligt. spelar ingen roll vilken ålder man är enligt mig.

Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10