Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Elder Scrolls V: Skyrim

Wow! jag trodde aldrig att jag skulle se ett sådant här spel! Jag var helt förbluffad när jag såg den för första gången! Jag kommer att gå igenom lite om spelet nu och kom ihåg det här är mina första recension och jag är 13 år så var snälla emot mig:D

INDLEDNING: Okej så Skyrim producerades av Bethesda Softworks. Spelet ska vara ett slags rollspel som utspelar sig på medeltiden med drakar,magi och en massa städer och landskap! Jag älskar medeltiden så det passar ju bra ihop. En ny sak är att de har tagit med "DRAKAR" till spelet! Det tycker jag är super-coolt! När jag köpte spelet så fick jag även med mig en karta i och det var ganska coolt faktiskt.

HANDLING: Först när man börjar spela så märker man antagligen direkt att man är en fånge som åker mot "Helgen". Man verkar älska att göra en fånge på varje Elder scroll spelXD. När dem kommer fram så får man äntligen göra sin egna karaktär som kan var T.ex en Nord,Alv eller till och med Khajits som är katt-människorna i spelet. Det var här jag hittade det första minuset i spelet jag förklarar längre ner. Jag valde att göra en "Nord" och sedan så fortsatte spelet. Imperiet skulle nu avrätta fångarna och till slut så var det min tur. Som tur var så "blev" jag räddad av en drake som attackerade Helgen och det blev kaos överallt.

Då skulle man försöka fly och man fick välja ett följa med en av två personer. Rolof eller Hodvar? kom inte ihåg vad den sista hette. Till slut så kom vi ut ur Helgen och då började egentligen själva spelet! Jag fick hjälp av Rolofs syster Gurdur och hennes man Hod. Dem sa åt mig att söka upp Jarlen i Whiterun och efter det så var det dags att klara mig själv.

I början på spelet känns det egentligen ganska jobbigt. Jag fick ett uppdrag i Whiterun att resa till slutet av kartan i väst! JAg tröttnade snabbt men tänkte inte på hur realistiskt det egentligen var! Det var faktiskt ganska roligt att resa och upptäcka saker och bli anfallna av vargar! När jag äntligen köpte en häst blev det ganska lättare.

När man har kommit mitt i spelet så är man helt full av "quests" som det nu heter! Vissa är jättelånga och är väldigt intressanta fast dem är inte ens med i själva "Main storyn!" Nu är det lättare att resa och jag har redan fått mig en fru haha. Jag har inte hunnit spela färdigt hela spelet för det är ju så långt! men det är en sak jag ska säga... "STRESSA INTE! IGENOM DET HÄR SPELET!"

LJUD/MUSIK/GRAFIK: Musiken har alltid varit helt underbar! Jag älskar det! Ibland så kan jag inte höra något så jag sätter alltid på text. Men tyvärr så är den ganska liten på XBOX men det räcker så att jag kan se något i alla fall. Grafiken är helt super! Det är vackra områden överallt och till skillnad från Fable så är nästan ingenting en j#äkla korridor!! FANTASTISKT

Hållbarhet: Nej,nej,nej man kan "INTE" tröttna på det här spelet! Inte på ett tag i alla fall. I början så kanske det var lite "Nja" men aldrig att jag skulle tröttna helt! Det finns så mycket att göra som T.ex att gifta sig,Smida egna vapen och Till och med hjälpa till i vanligt arbete! Fighting-systemet har förbättrats rejält med en massa kill-strikes! Över 60 timmars spel! alltså wow!!

Mina åsikter: Du behöver inte höra min åsikt... Som betyget säger. DET HÄR ETT ETT MÄSTERVERK!! Allt är så himla bra! nästan ingenting negativt! Du måste prova det här spelet! och om du inte har det borde du redan ha köpt det! Grafiken är super och historien är fantastiskt! Jag kan fortsätta på länge till men tyvärr så orkar jag inteXD Det enda som är negativt förklarar jag nedan:

Negativt:

-Karaktärerna ser inte riktigt ut som man vill att dem ska se ut
-Liten text
-mycket buggar

Slutbetyg:

Grafik: 9
Spelbarhet: 10
Ljud: 9
hållbarhet: 10

Annars är allt perfekt! Sorry Mount and blade jag har fått ett nytt favoritspel!

Hoppas min första recension blev bra!:D

Medlemsrecensioner34
Samlat betyg: 8.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10