Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Jag blev lite besviken på Legend of Zelda: Skyward Sword för att det är 2 grejer (stora saker för mig) som förstörde lite av upplevelsen. Jag börjar inte med de nu.

Kontrollen: Wii Motion Plus passar det här spelet perfekt. Link följer mina rörelser (Link är killen du spelar som) perfekt. Enda pytte lilla problemet med kontrollen är att varje gång som jag svingar min Wii Remote Plus så måste jag byta batteri efter en halv timme (mina batterier är inte dåliga)10/10 till kontrollen.

Grafiken: Folk må ha klagat på Wind-Waker för att vara tecknat och vara fult men det försöker vara tecknat. Skyward Sword misslyckas med att vara tecknad. Det ser bara fult ut men annars detaljen på tecknadheten helt bra. 7/10 till grafik.

Storyn: Grym story. En demon vid namn Ghirahim kidnappar Zelda (som alltid blir kidnappad) till att återuppväcka sin herre Demise, som du möter 4 gånger. 3 gånger vanligt och 4:e gången Final boss fight. Dem 3 gångerna du möter honom så är han ett stort monster som varit förseglad och Ghirahim ska ta bort förseglingen med Zeldas kraft. 10/10 till story.

Spelbarheten: Nu kommer vi till varför spelet får en 8:a, Det är för enkelt. Jag klarade spelet på 4 dagar med att ha hittat alla grejer. Jag vet inte vad jag ska lägga till för betyg på spelbarheten. 3/10 kanske?

Hållbarheten: Det är länge sedan jag spelade detta (November-December 2011. sen spelade jag det en gång till i Maj). 5/10 till hållbarheten.

Fienderna var tuffare i Skyward Sword men de var fortfarande väldigt enkla som på alla Zelda spel för mig. Det blev en 8 därför jag inte vill hata Legend of Zelda: Skyward Sword. Jag är ett Zelda-Fan och jag kommer alltid att vara det. Det var allt för mig.

Samlat betyg: 7.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10