Svenska
MEDLEMSRECENSION

Batman: Arkham Asylum

Ja vad ska man säga? Det är ju Batman och alla älskar ju Batman! Måste säga att detta är nog det bästa superhjälte spelet jag någonsin spelat.

Så vad handlar detta spelet om? Jo rätt enkelt sagt som i alla superhjälte spel måste du stoppa den onda skurken som nu är jokern. Det börjar med att alla är nöjda och glada för Batman har fångat jokern och ska föra honom till det stora fängelset Arkham asylum, Men det blir inte som Batman har tänkt. Jokern flyr, men inte från fängelset utan han tar över allt och ska använda ett gift som gör andra super starka monster.

Han ska då såklart använda alla dom här monstren till att förstöra gotham city. Men inte bara det, han tänker också släppa ut detta gift genom hela stan så när du dricker vatten där hemma så förvandlas du till ett monster. Jag trodde i börjar att detta spelet inte alls hade någon bra story och att det mest satsade på action, Men nej så var det inte alls. Destu längre du kommer in i spelet destu mer får du veta varför jokern vill som han vill.

I början kan man tro att det är bara jokern det handlar om, men i fängelset lurar andra kända skurkar som Batman måste besegra för att komma åt jokern. Men nog om storyn! Spelet är väldigt snyggt, och det funkar väldigt bra på Xbox och ps3an. På pc och Mac måste du ha en ganska kraft full dator om du vill spela det utan lagg. Kontrollerna i spelat är enkla och man lär sig dom snabbt, som t.ex. när du ska möta tio stycken skurar som har omringat dig så behöver du nästan bara trycka på en knapp för att slå ner alla. Stridssystemet är så att Batman hoppar automatiskt på skurkar om han är t.ex. omringad, detta gör det väldigt enkelt att slåss men du måste ibland blocka eller utföra ett counter attack om det kanske kommer ett slagg bakifrån det gör det hela lite svårare.

I spelet får du poäng när du dödar skurkar eller klarar ett uppdrag, för dom här poängen kan du uppgradera din hälsa eller skada, samt kan du låsa upp andra combos. Om man ska säga något negativt så är det boss fighterna. Dom är lite för enkla tycker jag, det ända du behöver göra är att hoppa åt sidan slå lite sen hoppa undan igen och slå lite. Men annars är spelet väldigt roligt, och det är ett måste för alla Gamers där ute! Om jag ska vara ärlig så trodde jag att detta spelet skulle vara dåligt, men så en dag gick jag och köpte det för det var rea.....Jag ångrar det inte en sekund! Så tveka inte gå och köp en kopia nu direkt!

Medlemsrecensioner43
Samlat betyg: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10