Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Borderlands 2

Jag orkade inte ens lira igenom det första Borderlands. Men i Borderlands 2 är det svårt att sluta spela. Allting har förbättrats. Pandora är fullt med saker att döda, en massa saker att hitta och en massa ställen att utforska. Storyn är grym och Handsome Jack är väldigt bra som skurk.

Klasserna är ganska lika dem från ettan förutom Salvador (Gunzerker) som är lite mer unik. Salvador kan aktivera en förmåga som låter honom använda två vapen samtidigt under en kort period. Vilket är väldigt effektivt men framförallt väldigt roligt :)

Borderlands 2 kan kort sammanfattas som ett action-RPG spel i Sci fiction miljö med otroligt mycket olika vapen! Jag tror att det finns ca. 30 miljoner olika vapen i spelet, som genereras slumpmässigt.

Borderlands 2 är dubbelt så roligt att spela med kompisar. Upp till 4 spelare kan spela i Co-Op så ifall du inte har någon att spela med så borde du kanske snegla på något annat spel med bättre single player. Skyrim till exempel.
Det går dock att köra med slumpade spelare, folk kan hoppa in när om helst ifall du vill.

Sammanfattnings vis så är Borderlands 2 ett av dem bästa Co-Op spelen någonsin och även ett bra singel player spel som bör testas. Speciell om du är en vapen entusiast eller har en Loot fetish ;)

Samlat betyg: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10