Svenska
MEDLEMSRECENSION

Resident Evil 6

Hallå vad har hänt?????

Varför fortsätter Capcom att bygga Resident Evil serie på det viset. Jag gråter av smärtan och är vansinnig arg. Vad har hänt med pusseldelen där zombies springer efter en inom tiden man vill öppna en dörr som är låst eller blir frustrerad av ett siren ljud som gör att man måste klura en pussel på en staty eller något liknande? Spelet har tyvärr tappat smaken och känslan eftersom de försöker efterlikna andra spel såsom Call of Duty och Battlefield bad company men istället för människor så är det zombies.

Sedan så händer något konstigt med zombies att de har blivit super starka och springer så snabbt och när man dödar de så dör de såsom zombies på Blade filmena, alltså de försvinner. Och varför finns det konstiga tjejer som Sherry eller Helen? Det har blivit ett typiskt japaniskt Final Fantasy skit! Sedan så blandar de ett nytt koncept med BSA och umbrella och jag förstår inte smmanhanget mellan dessa två.

Jag kan säga att grafiken får en 10!

Men storyn suger hårt för det blir bara dummare jag vet inte om den försöker efterlikna Metal of Gear. Hur som helst så borde Capcom lägga ner serien. Jag är väldigt sugen att börja spela RE 1,2 och 3 för då var det goda tider!

Samlat betyg: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10