Svenska
MEDLEMSRECENSION

Nintendo Land

Skrivet av: CapYx   2013-01-03

Nintendo Land för Nintendo WiiU är ett spel som är många personers första WiiU spel eftersom att det är ett spel som kommer med i premium versionen.

Är spelet bra då?

:-:Handling:-:
Spelet går ut på att man spelar som din Mii och du går in i olika attraktioner vilket är minispelen och samlar på mynt. Du kan sedan använda mynten i ett annat mini spel och vinna presenter som sedan placeras automatiskt ut på parken som alla mini spelen ligger på..

Det finns en hel del olika minispel och många av dom kan man spela själv men olyckligtvis så finns det vissa som man måste hitta någon kompis man kan försöka tvinga att vilja spela med en..

:-:Kontroll:-:
Kontrollen fungerar för det mesta strålande! Speleet är gjort för att man ska lära känna kontrollen bättre och det tycker jag att Nintendo land gör bra.. Det finns dock vissa spel som jag anser vara onödiga som te.x falcons racing spel.. Det var kul men inte alls tillräckligt detaljerat för att det ska kännas som ett riktigt spel.. Det känns bara som att det inte hör dit.

:-:Hållbarhet:-:
Spelets hållbarhet växlar beroende på om du har någon att spela med. Personligen så tröttnade jag och min pojkvän hyffsatt snabbt på det.. Vi spelade igenom metroid prime och pikmin spelet sen så kände vi oss ganska klara med spelet.

:-:?pelkänsla:-:
Man kan få in en ganska mysig känsla när man spelar spelet.. olyckligtvis så försvinner den ganska fort när man inser att det inte finns så mycket att göra efter man har spelat alla mini spelen.

:-:Grafik:-:
Det är fint ljus och fina färger.. Pikmin spelet ser fantastiskt ut.. Inget fel på grafiken alls.. Det är ett Mii spel vad förväntar man sig liksom?

:-:-online:-:
Det finns inget direkt online läge tyvärr.. Den enda internet funktionen som finns är att man kan läsa små meddelanden som andra personer har skrivit, Detta är kul men blir snabbt ointressant.

Handling - 7/10
Kontroll - 9/10
Hållbarhet - 5/10
Spelkänsla - 6/10
Grafik - 8/10
Online - 4/10

Totalt 7/10

+
Kul första spel
-
Finns inte så mycket att gå tillbaka till.

Samlat betyg: 7.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10