Svenska
MEDLEMSRECENSION

Pokémon Black/White 2

Skrivet av: Noire   2013-01-11

Det senaste Pokemon spelet som jag spelade hel hjärtat var Pokemon Silver. Men ska vi vara extra petiga så var det senaste Soul Silver till 3DS. Men de övriga har jag mer eller mindre låtit bli.

När jag för första gången kom i kontakt med Pokemon så var jag elva år gammal. Det var TV-serien som fick igång mitt intresse för Pokemon. Jag var nog inte ensam om detta för Pokemon hysterin var sjuk på den tiden.

Mitt första Pokemon spel var Pokemon blå och därefter Silver. Dessa spel spelades en hel del. Säkert över 200-300 h var. Men efter Silver så tappade jag intresse för serien.

Tyckte helt enkelt att det började bli lite för mycket Pokemon och man hade hittat andra spel att slösa tid och pengar på.

Men I höstas så frågade brorsan om jag kunde köra in han till Mediamarkt. Mediamarkt brukar ju sälja nya spel rätt billigt på första dagen. Så det blev av att jag köpte mig ett exemplar oxå. Han köpte White 2 och jag Black 2.

Hade inga höga förväntningar på spelet när jag kom hem och satte igång det. Utan det var mest för skojs skull. Det var ju så längesen som man spelade ett Pokemon spel. Men nu var det återigen dags.

Den första timme kändes seg. Men ju mer jag spelade ju mer kom man ihåg hur mycket mer denna spel serie hade att erbjuda en bara fånga och träna monster.

Spelet hade en ganska så intressant story. Jag tänker inte spoila något för er. Men i stort sett så är det samma spel som de övriga. Det finns lite ändringar. Men grunden är densamma.

Spelet har inte riktigt något störande element men samtidigt så är det ju inget nytt vi ser. Gillade Black Tower/White Forest delen i spelet. Kändes betydligt roligare än att hela tiden behöva spela igenom Pokemon ligan.

Gillade spelet starkt och har du ett DS så ska du helst inte missa detta spel.

Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10