Svenska
MEDLEMSRECENSION

Far Cry 3

Jag såg inte fram emot Far Cry 3 så mycket, men det imponerade stort på mig efter timmars av spelande. Ett väldigt häftigt och roligt spel.

Jason och hans vänner åker till en öde ö och har skoj, men sen går det inte så väl då dem blir tagna av pirater. Det första jag tänkte var hur bra dem gjort det. Man står där i lägret och ser hur dem fixat allt ut i sista detalj. Jag gillar hur dem gjort början, man får se hur kul dem haft och sen hamnar dem hos piraterna och har inte lika kul.

Det var ut i djungeln man ville, då man kunde göra en massa roliga saker, det var som en stor lekplats. Det fanns så mycket att göra i djungeln så jag glömde nästan bort att förinta alla baser och fixa till sina vapen. Jag tänkte mest på att komma till radio tronen. Sen började man ta djurskinn för att kunna tillverka saker. Sen var det väldigt kul att bara åka runt och om man såg någon pirat hoppade man ut ur bilen och högg ihjäl piraten. Sen imponerades jag starkt av hur dem gjort allt. Allt på ön var riktigt snyggt.

Jason Brody trodde jag var en riktig mes men det visade sig att han inte var så mesig. Om man fick något nytt vapen eller sprängde sönder saker så sa Jason "Wow" eller annat. Han var riktigt kaxig.

Uppdragen var väl sådär långa. Ibland kunde dem vara lite längre. Men om jag spelade som ett proffs skulle jag kört ut ett uppdrag på kanske 5 minuter beroende på vilket uppdrag det är. Men det fanns ganska många uppdrag vilket jag tyckte var bra. Sen fanns det vissa moment som var lite svårare än andra.

Efter man klarat ett uppdrag eller tagit över en bas så kunde man få en skill poäng, den kunde man använda till att skaffa skills. Till exempel att kasta en kniv eller liknande. För varje skill du tar så får du en tatuering på armen.

Djuren var ganska lätta och döda men dem var väldigt irriterande. Där stod man, hade ett perfekt sikte på en snubbe och sen hör man en tiger. Tigern attackerar mig så jag förlorar en massa liv sen dödar man den, så gick det till en massa gånger.

När man kom till piraternas läger så kändes dem ganska dumma. Jag tycker dem borde märkt mig vid vissa tillfällen men det gjorde dem inte. Sen så blev piraterna väldigt svåra då dem tålde en massa och man fick slut på ammo. Jag gilla hur allt tålde mer beroende på hur långt man kommit. Efter man tagit över piraternas baser så kunde det komma elimineringsuppdrag, jakter och annat.

Vapnen var ganska roliga och att det fanns ganska många vapen var också roligt. Men jag gillade inte att vissa vapen var väldigt svårt att får ammo till. Fast dem flesta vapen kunde man i alla fall få ammo till. Man behövde väldigt många vapen tyckte jag, beroende på var det var för något man skulle döda eller något annat.

Båtar, bilar och en massa mer kunde man åka. Det var väldigt häftigt att åka med en båt mitt ute på vattnet mest man blev jagad av pirater, sen gick man av förarsätet, står på båten och skjuter ner dem. Bilarna var dock ganska svåra att se i, men man kunde se lite grann i alla fall.

Co-op läget på Far Cry 3 tyckte jag var ganska sådär. Det hände inget speciellt, det var ganska enkelt också, men det är godkänt. Multiplayern var dock mycket roligare. Man delades upp i lag och stod och sköt mot varann. Har inte kört det så många gånger.

Grafiken var väldigt bra i Far Cry 3. Jag spelade det dock på PS3, Far Cry 3 till PC sägs ju vara bättre men grafiken är inte det viktigaste, viktigast var att det var kul.

Har faktiskt aldrig tänkt på det direkt förut men jag tyckte att Far Cry 3 hade bra röstskådisar, jag tänker inte på det när jag spelar men det gjorde jag under Far Cry 3. hörde det mesta men vissa tillfällen var lite mindre bra.

Far Cry 3 är ett riktigt roligt spel med en fantastiskt öppen värld. Det finns otroligt mycket att göra, man tröttnar inte på Far Cry 3 på ett tag. Roliga vapen och dumma pirater. Det är värt pengarna!

Grafik: 8/10
Ljud: 9/10
Spelbarhet: 10/10
Hållbarhet: 9/10

Medlemsrecensioner14
Samlat betyg: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10