Svenska
MEDLEMSRECENSION

Warcraft III: Reign of Chaos

Ett oslagbart strategi-spel att gotta sig i tillsammans med sina vänner. Ett spel som aldrig blir för gammalt, med enkla kontroller, många kartor, många monster och dessutom en story (som inte är i närheten lika rolig som online- läget, men som ändå underhåller då kompisarna inte vill spela). Jag älskar Warcraft, och kommer alltid att göra det!
Spelet kom 2003 (tror jag?), men grafiken är fantastisk trots att den har 10 år på nacken. Detta kommer alltid vara "det ända" strategi- spelet för mig. Den dramatiska och minst sagt coola musiken ger mig nostalgiska vibbar som är nära att överträffa alla andra nostalgiska minnen som någonsin nått min 15- åriga hjärna.
Det roliga med spelet är (såklart) hur du lägger upp dina taktiker. Vilka figurer du skickar i strid först osv. Förutom att strida mot dina vänner, kan det hända att du behöver ta över en guldgruva då den du startar vid börjar få slut. Då måste du döda några troll eller jättespindlar osv. Du har alltså alltid saker att göra som måste göras, och det blir aldrig tråkigt.
Detta rekommenderar jag starkt om du och dina vänner vill prova något annat än COD, eller kanske bara återgå till gamla tiders aktiviteter.

Medlemsrecensioner8
Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10