Svenska
MEDLEMSRECENSION

Uncharted 3: Drake's Deception

Ett fantastiskt spel som dock inte överträffar den klockrena tvåan.

I Uncharted 3 får du följa Nathan Drake och hans vänner på ännu ett äventyr- denna gång på jakt efter "Sandens Atlantis"- som är vad det låter som: ett Atlantis i öknen.

Storyn är som vanligt underbart välutvecklad, och det känns verkligen som om man "spelar en actionfilm". Men vad är det hos trean som gör den sämre än tvåan? Huvudsakligen är det början.

Uncharted 2 börjar storartat, då du finner dig själv sittandes i en tågvagn som hänger och dinglar från en klippa. Det var en början som verkligen grep tag i mig, och dess grepp höll mig fast under i princip hela spelets fart-fyllda gång. Det fanns i stort sett inga minus.

Uncharted 3 börjar inte lika magnifikt. Jag ska inte säga hur, då jag misstänker att vissa kan se det som spoling. Dessutom innehåller spelet några färre banor än tvåan.

Men nog med jämförelser och dålig kritik. Spelet är fantastiskt och unikt- inget Uncharted- spel är det andra likt, och här bevisas det. Faktiskt är flera av action- sekvenserna här betydligt bättre än i tvåan, och detta faktum höjer betyget från den först tänkta åttan till en stark nia- och den nian hålls kvar på sin plats.

Jag rekommenderar spelet till... alla som vill ha ett väldigt bra och välgjort actionspel med oförglömliga sekvenser och karaktärer, samt en story som håller i sig och är intressant att följa.

Medlemsrecensioner21
Samlat betyg: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10