Svenska
MEDLEMSRECENSION

Bioshock Infinite

Skrivet av: dbmmm   2013-04-18

Då jag börjar spela bioshock tänker jag direkt de här var då en grym jävla närstridsvapen. Kan ju typ köra hela spelet så här. Halvvägs in har man nästan glömt bort den, tack vare alla grymma vapen och special attacker.

När man först träffar på Eliza eller Puff Nuff som hon också kallas. Tänker man först fan måste jag släpa på henne hela vägen nu. Men visar sig efter en stund att hon var mer en praktisk att ha med sig. Hon hjälpte mig även förstå varför Doctor Who så ofta vandrar ifrån sina medhjälpare. När hon springer mot någon ny story sak och börjar snacka och man själv vandrar iväg och hittar nytt vapen för att precis hinna in till slutet av samtalet och början av nästa strid. Doctor är helt enkelt rpg spelare och letar loot hela jävla tiden.

Men nu vidare i spelet igen. Som jag nämnde glömde man nästan bort sin lilla slag sak, det är tills man får sin otroliga attack som gör att man kan flyga på fiender och bli odödlig medan man spränger allt runt sig. Med hjälp av den och odödlighets kraften behöver man nästan aldrig använda ett vapen igen. Utan kommer bara flyga galant över bannorna följt av total förstörelse.

Kan även nämna att storyn är otroligt intressant och gör de bioshock är bäst på. Nämligen twistar sönder den helt och sedan lagar den vackert på slutet ändå. Lixsom hur många kunde lista ut att man egentligen var en vandrande Cola flaska hela tiden och att man i slutet dricker av sig själv. Mind Blown.
De ända lite negativa jag kan säga är att man tyvärr inte får rida på fågeln. Vilket gjorde mig lite ledsen, men gissar att de gör som skyrim och släpper de som ett dlc senare i år. "Bioshock Birdborn"

En till sak som fick mig att börja undra vad de var för fel på alla i staden var då man får plocka pengar och allt från vem som helst utan problem. Tills senare i spelet då de tydligen är stöld och sedan blir okej igen. Varför vet så få i den här staden om vad ett rån är. Sedan är de alla jätte rasistiska men låter ändå tomten styra staden. Tomten är faktiskt från Nord Polen alltså utlänning.

Men nu efter de här kommer man sakna lilla Puff Nuff i andra spel som fallout som jag spelar igenom just nu. Man sitter där och väntar på att någon ska slänga ett medkit till en så får man istället en stor brinnande stål dörr i trynet... Men vi lever vidare och får lära oss att vandra ensamt ut i vildmarken igen.

_______________________________________
Resultat 10
+ Grym design och färger
Rolig medhjälpare
Hints till de gamla spelen
Luteces paret
Bli Jedi och Sith med drogade händer

- Inte kunna rida fågel
Inte ha kamera eller inspelning inbyggt i spelet
Inte kunna äta träd
Personers syn på ägodelar

Medlemsrecensioner27
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10