Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo 3

Huvudmenyn möter mina ögon iklätt i ett blått färgfilter och en orkester som sjunger en sorlig, dramatiskt låt i en enda ton.
jag ser i huvudmenyn att jorden brinner och covenentat skeppen har fyllt himlen. portalen till The Ark är öppen och jag får en tår i ögat. nu vill jag spela. NU!

Faktum är att halo 3 är sjukt inbjudande i bara huvudmenyn och det är det ultimata avslutningen på en triologi.

Covenentaten har anlänt till jorden och det är såklart master chief som har tillkallats uppdraget tillsammans med några ODST soldater.


Halo 3 bjuder på en 8-9 timmars kampanj fyllta av skön och stämningsfull soundtrack, välgjord grafik och underhållande bossfighter.

Vi har även ett större forge system än tidigare och vi kan konstruera banor helt från grunden och placera ut fordon och vapen hur och var som helst.

Soundtracket är stämningsfullt och gör en tårögd i vissa lägen. Soundtracket skulle jag också vilja kalla för "Epic".

Multiplayern är välgjord och har ett smart menysystem som även ger dig tillgång till att se dina stats, snabbt och lätt joina ett game och utrusta din egen spartan eller elite.
Trots de välgjorda banorna så kan jag inte få tillgång till alla banor eller gamemodes utan DLC som kostar, och här borde Bungie ha tänkt om.

Grafiken är fin som en vårblomma i solen och är detaljerad och varierad.

I kampanjen så bjuds det på stor miljövariation i bland annat The Ark, det gamla Mombasa, djungeln, rymden och i slemmiga grottor där fienden Flood härskar med mera.

Vapnena bjuds det en hel del på och låter som de ska och är även en fröjd för ögat, både covenentat vapnena och Odst militärernas vapen.

Kampanjen är riktigt varierad på sättet att du tvingas möta stora och intensiva bossar till det att du får köra en hel del fordon, både mark och luft burna.

I kampanjen så får man hjälp av The orbiter, men även hans grymma stämma kan inte stå till svars för hur ohjälpsam han faktiskt är och det blir bara en ända röra av det hela, tyvärr.

Men är du en person som vill köra ett riktigt bra spel med hög miljö variation, Epic musik, intensiva bossfighter, ett stort utbud av vapen och fordon och mycket mera så borde du definitivt köpa detta spelet: Den ultimata avslutningen på en fantastisk triologi!!!

+ grafiken, storyn, röstskådisarna, vapnena, fordonen, ljudbilden, fienderna, kampanjen, miljön, bossfighterna.

- Orbiters ohjälpsamhet, linjär kampanj, multiplayer kräver DLC köp för att låsa upp gamemodes.

Medlemsrecensioner176
Samlat betyg: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10