Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Gravity Rush

En av anledningarna till att jag skaffade Vita var för att spela Gravity Rush. Men sen läste jag några bloggar om det och blev lite skeptisk så därför har jag inte spelat det förrän nu.

Men jag tyckte det var riktigt bra. Jag gillar verkligen att ändra gravitation och falla runt åt alla möjliga håll. Upp över hustaken, ner under staden.
Staden är uppbyggd runt en stor pelare som sträcker sig tusentals meter, eller mer, uppåt och nedåt. Men stora delar av staden är borta. Det kanske man borde hjälpa till att fixa.

Styrningen kan vara lite svår ibland, när man ramlar kan man styra lite med gyrot. Men sitter man på ett fordon som svänger och rör sig gör det lite extra krydda till spelet.

Jag tycker spelet känns nyskapande och fräscht (men det kanske bara är jag som inte spelat något liknande förut) och jag rekommenderar det till alla Vitaägare.

Samlat betyg: 7.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10