Svenska
MEDLEMSRECENSION

Counter-Strike: Global Offensive

Jag har aldrig spelat ett Counter-Strike spel förut. Jag tyckte det var dags, så det blev Global Offensive, som var väldigt kul.

Där står man, jag har inte en enda aning om vart jag ska. Jag går efter dem andra snubbarna som står och skjuter mot antiterroristerna, men så dör man. Och så börjar man igen. Och kör om och om igen. När jag väl startat Counter-Strike: Global Offensive är det svårt att sluta, för jag tycker det är riktigt kul. Matcherna är riktigt roliga från början till slut, varje gång. Och jag kommer nog spela Global Offensive ett bra tag till.

Favoriten speltypen bland alla är bombscenario uppdrag. Jag spelade oftast som terroristerna då jag älskade att springa med bomben och kämpa med att ta över en bombplats. Fast det är ju inte direkt jag som gjorde allt jobb, det är ju dem i mitt lag. Jag sköt lite då och då mot fienderna, men jag vet att om jag står och skjuter mot en fiende ett tag så tar han/hon mig. Men man får kills under matcherna ändå.

Vapnen var ju båda bra och dåliga. I bombscenario uppdrag så tar man det man har råd med, mest på vissa andra speltyper så tar man det bästa på en gång. Jag har några favoriter, Famas, AK-47 och AWP. AWP är den jag är bäst med dock. Men sen beror det på vilken map man kör på. Inferno ser jag till exempel inte som bra för AWP. Men på Dust II är AWP riktigt bra. Min favorit map är The Nuke, fast jag gillar även Dust II och Inferno.

Grafiken är inte jätte bra, men den är bra. Det är ju ett sånt spel dessutom, där grafiken är lite gammaldags. Jag gillar ändå grafiken efter som den påminner om Half-Life 2. Och det är ju dessutom Valve som utvecklat det. Men grafiken är bra om man ser på det som ett Counter-Strike spel. Men om man ska jämföra med Crysis så skulle ju det vara stor skillnad.

Att man har ljudet på under matcherna är ju väldigt bra, så man hör fienden. Ljudet var bra, man hörde alla skott väldigt bra och sina fiender. Musiken gillade jag, fast om det till exempel är 10 sekunder kvar är musiken bara stressande, men det gör ju inget.

Men matcherna var ytterst roliga. Du kan ha skydd, granater och många olika vapen. Nu kan du även ha olika skinn till dina vapen. Och visst, matcherna är riktigt svåra, men det är dels det som gör det roligt. Nu har jag inte kört dem tidigare CS spelen, men jag kan säga(Av vad jag sett) att det finns väldigt många likheter bland dem olika spelen.

Grafik: 8/10
Ljud: 9/10
Spelbarhet: 9/10
Hållbarhet: 9/10

Jag tycker du bör skaffa dig CS: GO. Det är larvigt kul och bra. Men det är upp till dig. Jag tycker att ni som aldrig kört ett CS spel bör ni skaffa åtminstone ett, vilket kvittar nästan. Jaha, men det var väl allt från mig.

Betyg: 9/10.

Ett riktigt roligt spel!

Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10