Svenska
MEDLEMSRECENSION

Gears of War

Skrivet av: Nilas89   2014-01-31

Otroligt bra spel, där man får en schysst första inblick i Gears of War-världen.
Lite irriterande att AI:n är lite väl slö i skallen under eldstriderna, samt att man inte kan vara down-and-out, utan bara tvärdör.

Karaktärerna är riktigt härliga personer. Huvudkaraktären Marcus, som drivs av sin glöd att mest bara slakta Locust Horde och sin vilja att få bort stämpeln "FUCKING FÖRRÄDARE" från sig.
Dominic, Marcus bästa vän och brother in arms som agerar moralisk kompass och kan smita in ett par schyssta repliker lite då och då.
Baird; Jag menar, hallå? Behöver snubben ens en presentation?
Jag verkligen ÄLSKAR den här snubben, bittrare än den mest inbitna Norrlänningen (varför tänker jag plötsligt på min fader?), one-liners som får mig att lipa av skratt ibland och ett tech-freak. Den här snubben får MacGyver att likna ungen på lekparken som käkade sand.
Cole, A.K.A "Coletrain"; Big black guy, som tillsammans med Baird utgör humorn i spelet. Lite väl mycket av en klichée ibland men fan vad den här snubben är grym. Pratkvarn?

Fienderna i spelet är Locust Horde (-Men hallå? De liknar ju inte syrsor? -Nä, men FÖR HELVETE, DET ÄR MIN J*VLA RECENSION!), onda fulingar som gör det mesta för att sabba ditt morgonkaffe.
Jag vet inte hur många gånger jag svurit över välplacerade skott under eldstriderna på grund av de här asen.

All in all? Ett schysst spel, med en story som får en att bara vilja spela vidare och riktigt grymma eldstrider. Rekommenderas för den som gillar lukten av diesel och krut.

Medlemsrecensioner127
Samlat betyg: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10