Svenska
MEDLEMSRECENSION

Infamous: Second Son

Skrivet av: AddeSv   2014-04-24

Delsin Rowe är en Conduit, som kan kanalisera mänskliga krafter till sin fördel. Hans första supermakt är rök-baserad, och senare får andra befogenheter genom att besegra andra ledningar. När han utvidgar sina befogenheter, kan spelaren utföra mer avancerade rörelser att orsaka mer skada på fiender och miljön. Genom att dränera spränga skärvor som finns genom att förstöra tracker drönare och D.U.P ledningscentraler spelaren får erfarenhet för att spendera på nya färdigheter. Uppgraderingen systemet är i ett trädformat . Parkour är en viktig del, vilket gör att Delsin att korsa staden över hustaken och skalbyggnader efter behag.

Liksom de tidigare Infamous spelen, erbjuder spelet ett val mellan ett gott eller ont playthrough, ändra Delsins stridsförmåga, utseende, och vissa delar av handlingen.

Jag tycker att det var Otroligt bra grafik och story! Spelade klart hela storyn och alla side-missions på 3 dagar. De kunde ha gjort storyn lite längre och haft med mer super krafter men jag tycker att spelet var väldigt roligt ändå. jag ger bara ett minus bara för de småsakerna som jag sa.

Medlemsrecensioner9
Samlat betyg: 6.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10