LIVE
HQ
logo hd live | Alan Wake 2: Night Springs
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   MEDLEMSRECENSION

   Infamous: Second Son

   I don't get ze hype?

   Jag älskar de 2 tidigare delarna, och håller ettan som det bästa tätt följt av tvåan, men this? Second Son, är det bra?

   NEJ, det är inte bra.

   Det är snyggt så in i helvete, men sen är det inte så mycket mer, jag fick tvinga mig att klara av spelet.... som dessutom är avklarat på en fikapaus, det är otroligt kort och det finns inte alls varken mycket eller något roligt att göra efter att spelet är avklarat.

   Storyn är ett skämt....... som sagt är spelet riktigt riktigt snyggt, kanske snyggaste konsolspelet hittills, sen är spelbarheten och Delsins (som huvudpersonen heter) krafter ganska roliga att leka med, men det spelar ju ingen roll hur bra det är när man placeras i en sandlåda utan sand typ.....


   Jag tvingade mig igenom skräpet och grät i 5 dagar efter jag klarat av spelet, dels för att jag såg fram emot det och dels för att jag gillar tidigare delar/Sucker Punch.

   Märk väl att det kan vara värt att skaffa om du vill se riiiiiiktigt snygg grafik, annars är det ett klassiskt reaspel som du kan plocka upp för max en tvåhunka.


   Mitt betyg efter denna pinsamma recension blir lite otippat 54/100

   Medlemsrecensioner9
   Samlat betyg: 6.9/10
   1
   2
   3
   4
   5
   6
   7
   8
   9
   10