Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Indiana Jones and the Emperor's Tomb

Testad Version PC
Indiana Jones borde vara synonymt med med äventyr och så är också fallet här. Spelet utspelar sig året 1935 och i huvudrollen är såklart Indiana Jones. För er som inte vet så är han en hård ruggad Arkeolog. Han har varit med om det mesta och jag tror inte det är mycket som förvånar Indiana vid det här laget. I detta uppdrag så skall Jones hitta ett kinesiskt föremål vid namn Svarta pärlan som kan kontrollera minnet. Du kommer under resans gång stöta på både kinesiska gangsters och Nazi soldater. Spelet är ganska linjärt men ändå rejält varierande.
Man kan säga att spelet hoppar mellan Action och plattformsspel.

Grafiken i spelet är bra. Personerna i spelet inklusive Indy är bra gjorda. Omgivningarna och detaljerna i spelet är också de bra gjorda och mycket varierande.

Ljudet är mycket bra. Musiken är den klassiska låten och röstskådisarna gör ett mycket bra jobb.

Kontrollen är det som gör att detta spel inte hamnar uppe i toppen bland de bästa utan mer tar en mitten plats. Det tar lång tid att lära sig den knökiga rörelse schemat och trots att man är på slutet av spelet så dör man många gånger på grund av den oprecisa kontrollen. Detta gör spelet rejält frustrerande ibland.

Värdet på spelet är bra. Du får en lång och spännande story som räcker en bra bit. Tyvärr så finns det inte mycket återspelningsvärde när du klarat storyn.

Rolighetsfaktor på spelet är bra. Det är helt klart ett roligt spel som du kommer ha mycket roligt med. Storyn är spännande ända från början till slutet. Smolket i bägaren är den dåliga kontrollen. Spelet hade blivit så mycket roligare om man slapp svära över kontrollen ibland.

+ Musiken, Röstskådespelarna, Grafiken på karaktärerna, Storyn.

- Kontrollen, Återspelningsvärdet.

Grafik 8
Ljudet 8
Kontroll 5
Värde 7
Rolighetsfaktor 7

Samlat betyg: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10