Svenska
MEDLEMSRECENSION

Destiny

Har idag spelat mer än 20 dygn aktiv speltid med Warlock, Titan och Hunter i detta magnifika splatter-fest äventyr. Hade varken läst eller sett någonting av spelet innan jag köpte det för ca 11 månader sedan. Till en början spelade jag helt själv, singleplayer story samt crucible. Äventyret var avklarat på dryga veckan, varpå jag spelade några veckor och försöka levla upp min kära Warlock. Jag kom upp till den beryktade lvl 20, där utvecklarna förklarat det som att spelet började. Men någonting fattades mig och jag började spela co-op. Och det var först då som spelet visade sin sanna charm. Skrikande i chatten och samarbete blev vardag och äventyret etsade sig fast i sinne och själ. Det fanns alltid någonting mer att utforska och eftersöka. Ghost-fragments, golden chests, exotic armor och weapons, raid-gear och mycket mer. Jag kan än idag hitta grottor, flygande öar, och kistor jag aldrig sett förut. Trots mina 20 dygn i spelet.
Är du en person som jag som älskar att samla på sig både det ena och andra och strävar mot att göra Allt i spelet, på svåraste nivå så är Destiny någonting för dig. Oändliga månader av looting, utforskning och frustration, då du dör efter 2 - 4h precis innan du eliminerat bossen. Men också månader av spelglädje, skratt, adrenalinfrossa, mera skratt, ölkorv och eufori när du till slut överlever och klarar vault of glass hard eller prison of eldars - Skolas (house of wolves DLC).
Du kan också hela tiden kika in på bungies hemsida för att granska hur långt i processen du kommit vad beträffar, kill-death ratio, banor du klarat, vapen du införskaffat etc. Här kan du också finna mer detaljerad information om planeter, fiender och dess raser, vapen och mycket mer.

Att det nu även tillkommit två DLC'er med massa smaskigt material och är ett till på väg har förlängt och kommer med största sannolikhet förlänga spelet ytterligare.

Design: 9
Grafik: 8
Spelbarhet: 10
Hållbarhet: 8
Ljud: 9

Positivt:
+ Stimulerande multiplayer samt story-uppdrag i både co-op och single mode.
+ Stor mängd vapen med olika dynamik, stil och funktion.
+ Vackra och varierande landskap med dess unika design och personlighet.
+ Weekly reset
+ DLC's som förlänger spelet samt konstanta uppdateringar och aktivt förbättringsarbete.

Minus:
- Tråkig, kort och bristande story (trots två DLC tillägg).
- Enformiga looting-uppdrag och bounties.
- Stundtals strulande servrar.

Medlemsrecensioner10
Samlat betyg: 6.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10