Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo: The Master Chief Collection

Skrivet av: chrise   2015-11-21

Att återuppleva ett av världens bästa spelserier är inte samma sak som att uppleva det som första gång. Första Halo förblir den bästa av serien. Varje spel ger någon känsla som överträffar en , det är en sådan känsla som bara kan upplevas en gång. När man satt och spelade första Halo så blev det ett stort Waow med gapande käft för varje steg man tog i spelet. The Silent Cartographer var ett av favorit uppdragen i spelet. Att köpa Master Chief Collection är inte fel, det är något man kan ha för samling eller återuppleva barndomen fast denna gång som en zombie.

Jag tror detta med Remastered grejen inte kommer bli något vidare succé. Jag hoppas att det inte drar på längden under denna generationens livscykel.

Samlat betyg: 4.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10