Svenska
MEDLEMSRECENSION

Dragon Age: Inquisition

Jag klättrar upp för ett slags berg och möts av en grön, svävande karaktär. Några minuter senare så dödar jag getter med en pilbåge. En timme senare så samlar jag stenar till en ny rustning. Jag vandrar långsamt igenom en tät skog, ser en hare skutta fram. Efter ett par sekunder så attackeras jag av en gigantisk drake. Jag dog.

Dragon Age: Inquisition är ett av Biowares bättre spel. Jag möts av gamla karaktärer som Cullen och Varrick men får stifta bekantskap med nya karaktärer så som Iron Bull och Sera. Jag skulle vilja påstå att spelet är något mer "begränsat" än vad jag förväntat mig. Även fast spelet är ett open-worldbaserat spel så får jag fortfarande en känsla av att Bioware fortfarande inte kan hantera det här med dynamiska event osv.
Många av fienderna är ytterst enkla och känns obalanserade, men jag ger ändå spelet ett såpass högt betyg därför att karaktärerna känns levande, miljöerna är verkliga och känslan av att kunna skapa min egen historia. Inquisition lyckas med saker som spel som Skyrim inte lyckades med, men de misslyckas stort hos mig med försöket till en "öppen värld".

Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10