Svenska
MEDLEMSRECENSION

Assassin's Creed IV: Black Flag

Detta spelet är ett väldigt bra spel, jag älskar spelmekaniken i spelet, det är väldigt lättkontrollerat och lättstyrt. Det finns så himla mycket att upptäcka i spelet och det känns coolt att få vara pirat i spelet. Spelserien har verkligen utvecklats och fått andas in nya tag. Det blir sällan enformigt, utan uppdragen är väldigt varierande och innehållsfulla. Det jag verkligen gillar med det här spelet är hur striderna är, det är jättecoola strider och snygga moves. Det är perfekt hacknslash i ungefär hela spelet.

Sedan finns det så mycket att upptäcka, skatter, hemligheter och massa andra saker som döljer sig. Vad vi har är en hel värld i snygga havsmiljöer med mycket detaljer, jag är sjukt imponerad över hur snyggt spelet är, man får verkligen andas in miljöerna virtuellt.
Spelet ger mig en stämningsfull känsla som är svår att beskriva, jag gilla machoattityden över spelet och hur brutalt spelet är, men samtidigt som det är läckert. Ja, ursnygg action!

Ska jag vara ärlig så har jag inte varit ingrodd i Assassins Creed så mycket tidigare, Black Flag är det första spelet som jag verkligen spelat kontinuerligt. Jag blev verkligen intresserad av storyn och piratlivet. Jag har faktiskt alltid velat spela ett bra piratspel. Här ser vi verkligen det.

Musiken är härlig också, och piratlåtarna är mysiga att höra på samtidigt som man åker båt, de ger en sådan inlevelsekänsla och striderna till havs är underbara, dock så hade jag väldiga problem med båtstriderna i början, men jag lärde mig sakteligen att behärska mig även ute till havs. Jag njuter nu även när jag åker båt och ska strida. Mycket av spelet utspelar sig ute på havs.

Det är mycket miljöbyte och det finns så mycket att upptäcka, det tar flera tiotals timmar att fullborda Assassins Creed: Black Flag helt och hållet. Ja, spelet är helt fantastiskt och jag har sällan haft en lika vacker spelupplevelse.

De enerverande smygandet kunde vi dra ner på ändå, för att nämna en svag sida av spelet.

Medlemsrecensioner9
Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10