Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo 3

Spelet är bra, men de borde tänkt på en bättre bandesign, hellre fler banor som är omspelbara än några få banor som är olidliga att spela om. Det stöter jag på i spelet, vissa banor hör till svarta listan på mardrömsbanor och det är inte njutbart att spela. Jag vet en bana där man först ska till tre baser och plus detta köra flygfarkost och klara två jätterobotar. Jag tycker det inte behövs. Det blir för mäktigt och man får inte en tanke på att vilja genomföra den akten en gång till.

Nu är inte spelet dåligt i sig, storyn är intressant och det finns många guldkorn med spelet, men banorna är inte roliga alls. Jag vill helst inte minnas spelet för då tänker jag på banorna. Det är därför jag inte vill köra Halo 3. Skulle jag säga att Halo 3 är bäst i serien så ljuger jag markant skulle jag säga. Även Halo 3:-oDST har sina stunder, men Halo 3 hittar jag inte guldglimtarna.

Annars är musiken och grafiken väldigt bra, kanske bland förra generationens snyggaste spel och musiken är i toppklass. Där hittar vi spelets starka sidor och att en gång klara det, visst det var spännande för att nämna det verkliga positiva sakerna med spelet.

Jag vill helst inte spela spelet igen, det är för jobbiga sekvenser i spelet som hindrar mig för att återuppleva spelets banor. Tyvärr.

Spelet får en svag sjua för sin grafik och musik samt även ett bra spel första varvningen.

Medlemsrecensioner176
Samlat betyg: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10