Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Division

Ett spel i nytappning från Stephen Hawkings världsomtalade novell The Shining. Vad kan gå fel? Följ med mig, "Salming", på en didaktisk lingvistupplevelse utan dess like i form av denna avhandling så ska du få se på vad som händer när mamma och pappa inte är hemma och barnen släpps vilt fria i en spelstudio.

Hans körtlar producerade för mycket talm. I perfekt vågrätt disposition for hans underarm och i en pustande puff exhalerade han innehållet i hans tvenne lungor. Hans andedräkt erinrade nyanser av minestrone. Hans svall fläktade i vinden. Påsdalen låg framför honom varvid tämligen etruskisk. Bann.

James tittade stirrande in i hans fläskiga ögon med en blivk av kvark. James var hans resekamrat.

De stirrade tittandes ut över Påsdalens höga berg och slogs av insikt.

Jag skriver detta med kolasås spilld över hela keyboarden. Fattar ni vilken dedikation och inlevelse det kräver? Om ni inte tycker det kan jag spilla chicken korma över hela härligheten. Fattar ni det? Chicken Fuckin' Korma.

Det ena leder till det andra. Det ligger en dammråtta i hörnet som glor på mig dömande. Man känner hans huggande blickar i bakhuvudet när jag sitter här och försöker vara en produktiv medborgare i samhället. Det är sorligt att vara en konstnär slash politisk megafon på en daglig basis alternativ minuterlig, ni skulle bara veta.

Bishop Carl gick till skolan. Det var ett grymt namn att ge till sin minderåriga avkomma - lille Bish blev jäla mobbad. En dag skulle Bish få sin respyt; sin hämnd. I detta universum av denna multiverserealitet artade det sig sådant att Bishe lill skaffade sig en schysst utbildning som agerade utlopp och kompensation för hans känslor av mindervärde. Som fullt utexaminerad distansutbildningssamordnare kunde han nu knacka på dörrarna hos de mobbarna som utpekat hans fysiska inadvekatheter under flera veckor av hans uppväxt med "gusto". Men i vägen stod Gustave Graves, mobbardjävul var han eller kanske inte. Hur som: när knacket skallade invärtes hos byggnaden svarade ingalunda någon. När bishe reflekterade lite mera föreföll det honom att ingen syntes till på gatan alls. Knäpptyst i tanken. Och visst vore det så om det inte var så att han nu befann sig i new york, fast med stora bokstäver på ord bägge ord. Han hade aldrig varit så ensam i en så stor folktät metropol, han brukade ha fett me guzz runt sig 360 24/7 vanligtvis, så detta var nåt slynytt.

Året är alltså 2016 och platsen är The Division-spelet om du inte fattade den mäktiga inramningen i ovanstående deskription. Got IQ milk? Om du fattar vinkeln.

Så vad har vi lärt oss här idag?
Pang bom, swish, zid licky! Switch, chang, go, goatly, junker, tam, eat it, sore loser! Kast, sore looozaaah! Korn.

Och att spelet höll en viss nivå, som var under all kritik. Det är därför jag inte tänker kritisera varken negativt eller positivt. Den får en brässklar etta, ett riktigt jäkla skitbra spel. Eller? Kanske fett sug? Fettsug? Jag vet inte, jag har inte spelat det.

Champ

F you all

Som man säger i Wales:
Chapta scotch, chap the Scotsman, lack and snoot and birch

Samlat betyg: 5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10