Svenska
MEDLEMSRECENSION

Fire Emblem Fates

Mitt första spel till Nintendo 3DS och det fick bli detta rollspel. Jag har bestämt att jag nästan bara skall köpa rollspel alternativ äventyr till Nintendo 3DS.

Spelet form igår som en bok Kennedy att läsa men det visste jag sen innan att det skulle bli. Lagom mängd med text och storyn var lite klen tycker jag. Det är mest repetition i båda spel. Mycket går ut på att klanka ner det val man gjort och i Conquest är storyn sämre än i Birthright.

Du är prinsessa eller prins beroende på din figur duflyttade väljer och beroende vilket spel du väljer så får du ett val att antingen välja den goda eller den mörka sidan. Jag har spelat båda spelen. Målet är att få kriget mellan Nohr och Hoshidan att bli fred på ett eller annat sätt. Japp även när du spelar den mörka sidan.

Men även om storyn var av det sämre slaget så njöt jag av spelen. Kan nog ha och göra men att jag spelade på den lättaste nivån. Ville seom hur spelen var innan jag beger mig in på något avancerade nivåer. Spelar för nöjets skull.

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10