Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Overwatch

Skrivet av: fille49   2017-01-22

Super Monda.....Overwatch är spelet alla väntat på man springer runt som pixar animerade stereotyper som helt ärligt är bland de tråkigaste och läskigaste spel jag sett i spelväg sedan Ape Escape.

Så om vi börjar med storyn känns det hela som ett gryta med lite Avengers och Expandables. Man är en organsiation som ska förgöra andra för att stoppa dom från att få infinity gauntlet och ta över världen, men än så länge så dröjer det innan vi får veta något då storyn kommer som Standalone dlc 2018 skriven av Producenten av overwatch som även kommer delta i en online turnering senare i år i jämtland.

Spelet är helt online nästan så online att det blir offline, man spelar alltså mot riktiga människor i denna upplaga av tv-spel och det går ut på att just förgöra fiender typ team deathmach, det finns inga obejtive game modes utan bara att döda lite som cs och cod fast utan killstreaks utan här klickar man på en knapp så vinner man ifall man trycker snabbare än sin motståndare vilket gör detta vöödgit spännande i slutet av kartan på banans innre skala. Själv burkar jag gilla att hålla mig på avstånd och snipra lite som widowmaker eller torbjörn. Andra spelare kan också välja gubbar men det beror på hur man spelar, ibland kan man inte vara samma gubbe utan bara ett av varje lag, jag mailat supporten om detta då jag inte fattar denna bugg bara är för mig tydligen. Det finns tydligen en löäge där man möter spelare som är duktiga kallat complexed mode men är på guld högsta ranken och fattar inte vad som skulle vara så svårt egentlgein.


Sen har vi musiken här har de verkligen tagit kontrol på alla sätt och spelet låter som en unversial version av avengers temat och ibland undrar man när spiderman ska komma svingades.... kanske ett dlc kommer?

Det finns ungefär 21 karaktärer 5 tanks eller 1 tank reinhardt och sedan 1 dps soldier och 2 supports Lucio och Anna. De senare 17 karaktärerna är där men kommer inte vara spelbara förens overwatch 2...2018.

Man spelar detta spel 3.e person eller fågelvy första person som ett strategiskt sport spel. Esportr är det spepel som detta försöker vara på alla sätt att nå till en målgrupp som fortfarande äter frosties flingor. Man kan skricka, man kan gråta, fasen det kommer vi alla göra nör vi upplever denna fasansfulla pärla till besvikelse.

Det finns en del saker som är bra dock, spelet har microtransaktiner lite lite dock men ändå lagom men hoppas de kommer typ saker som göär en starkare sen då just nu sombra är den b'sta gubben i spelet men gör ingen skada. och vill vädligt mycket spella henne.


Hållbarhet 2/10
Spelbarhet 3/10
Grafik 5/10
Ljud 1/10

+Microsoft transaktioner. Ripoff på världens populäraste karaktärer.
- Inga bra microtransaktioner, många tråkiga variarenade fiender. Dålig Ai.

Samlat betyg: 6.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10