Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
MEDLEMSRECENSION

Resident Evil 7: Biohazard

Det hela spelet börjar väldigt konstigt, man går i en skog och typ en gubbe går förbi... jaha? ska det vara läskigt eller? Nej det är inte läskigt när snubbar gå i skogen.

Ethan, fast jag kallar honom Stefan ( för han verkar vara mer som en Stefan i en realistisk värld jag kan se som inte spel utvecklarna kunde när dom gjorde spelet, är det för att dom inte är japaner?

Han går runt och rör på saker som ingen vettig människa skulle, men Resident evil är så bra att han gör det, det är det som är det speciella med capcom och resident evil, dom gör saker som inga andra gör.

Det här spelet är P.T. Men längre!vilket är bra för P.T vara väldigt kort så jag förstog att dom inte skulle släppa det, ingen vill ha korta spel.

Men Resident Evil 7 är för långt. Den blir för lång när man spelar för länge. P.T var bättre på det sättet, den tog slut snabbare och man hann inte tröttna. Kanske borde dem inte gjort spelet så långt? Men jag vet inte, jag har inte några svar, jag bara vet att de inte skulle ha försökt göra det så långt som dom gjorde. Man kan bara skjuta gubbar länge innan man tröttnar. Haha, jag bara skojar. Det var bra fiender.

Fienderna i alla resident evil spel var så fördärvat decadenta tråkiga, därför är det skönt att se att capcom gjort väldigt coola fiender i resident evil 7!

HALLÅ VAD HAR HÄNT? Jo du! det ska jag säga: RESIDENT EVIL 7 är tillbaka! Jag tyckte inte om resident evil 5 och 6 och 3 och 4 så bra, 2:an var dålig och 1:an var okej. Så det är bra att se resident evil tillbaka till att vara en bra spel series igen med Resident Evil 7.

När spelet börjar är det ljust, men det blir snabbt mörkt för att man ska bli rädd, och det blev jag! Spel är läskigast när det är mörkt. Jag brukar släcka ljusen därför när jag spelar. Egentligen borde man släcka teven också! HAHA! Jag skojar ju såklart. För då ser man ju inget.
Folk säger att Grafiken är snygg och det är den för den är en 9/10 grafik det ser man jätte enkelt. Fast bilen är 5/10 och vattnet 10/10 kanske nästa resident evil ska handla om vatten och båtar som revelations, men den var ingen bra så var mer som resident evil 7.

Så Resident evil 7 är ett okej spel, den har bra story, bra gubbar, bra fiender, lite för lite vapen, dom borde kika på Doom,för det har dom gjort, man ser genom ögonen som i doom och det gör man i resident evil 7, man ser igenom stefans ögon och på VR blir det läskigare då ser man igenom mina ögon. då skulle spelet bli 100ggr bättre och mindre puzzel för det blir svårt att ta sig fram då puzzel är ivägen för en, det gör ju att spelet tar bara länge tid!

Så Resident evil börjar med att man är i ett hus och sen i ett annat hus!

Grafik: 10/10
Gubbar: 2/10
Fiender:10/10
Story3/10
Vapen:0/10 jag vill skjuta lite mera tack!
Musik: Jag lyssnade på children of bodom så jag tyckte spelet hade bra musik!

Slutbetyg: 10/10

''No more tears. Not until I avenge your death. Please... Forgive me... ''

Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10