Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Mass Effect: Andromeda

Skrivet av: KB   2017-04-02

Mass Defect: Andromeda har verkligen dödat mitt intresse för ME serien!

Jag äger alla 3 spelen i original trilogin och allt DLC till dom 3 spelen. Jag har varvat alla 3 spelen minst 3 gånger styck och då har jag verkligen gjort 100% i alla mina genomspelningar. Jag har spelat hundratals timmar i ME: 3's multiplayer och jag har läst vart enda codex och kan all Lore om ME världen.

Ja man kan väl säga att jag är ett ganska stort ME fan, men fy fan vad jag hatar ny Mass Defect: Andromeda!

Grafiken är horribel på vissa ställen, animationerna är ett sjukt skämt, det nya "rymd utforskningssättet" är kul i 1 sekund innan man blir vansinnig på att se hur Tempest åker mellan planet till planet.
Dom kvinnliga karaktärerna är horribelt fula....Alla dessa buggar och glitchar, är spelet fortfarande i Alpha stadiet? Hur ser vissa utav raserna ut? Turians går ju inte att känna igen, varför har spelet massa rosa, neon och övriga konstiga färger? Designen går inte att känna igen och då ska detta folk och deras utrustning komma ifrån exakt samma tid som original serien då man lämnade vår galax mellan del 2 och 3....har man medans man sov i 600 år mysteriöst ändrat utseende på alla Turians och på hur kläder och rustning ser ut? Allt detta går att åtgärda med patchar förhoppningsvis men det jag stör mig mest på är dialogerna.

Att i ett spel vars story och stämning bygger på att man är en utsatt grupp i en främmande galax utan resurser ha dialog som får en att tro att det är ett komedi spel är ju ett gigantiskt felsteg!
Vid ett bakhåll på en viss is planet så säger Ryder " Here comes the ambush" på samma sätt som Will Smith sjunger om "Men in Black" i låter med samma namn som filmen...dvs " Here comes the Men in Black"

Att du precis har gått rakt in i en fälla är inte något som gör att man glatt säger " And here comes the ambush".............Eller när man senare ska anfalla en Kett bas och man gör det till fots och det är minus 40 grader och Ryder säger "I know that we all are frozen right now but i want you all to stay frosty"......vad i helvete liksom. här slåss man för sin överlevnad och hela framtiden för dig och tio tusentals andra vilar på dina axlar och spelet behandlar det med en klackspark, drar skämt när du och din squad håller på att frysa ihjäl!? Great stuff måste jag säga!

Kompanjonerna är som bäst mellanmjölk, vart är motsvarigheterna till Legion, Garus, Wrex, Tali? Jag har spelat spelet i snart 40 timmar och jag vet typ namnen på 2 utav dina kompanjoner....Liam och PeeBee! Ingen utav karaktärerna är intressanta...alla som kom till Andromeda via the Initiative har samma bakgrund "Åååå jag sökte äventyr".

My Face is Tired of dealing with this game!

En 5/10 får spelet....enbart för att det är ett Mass Effect spel och nostalgin gör att jag är generös!

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10