LIVE
HQ
logo hd live | Flintlock: The Siege of Dawn
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   MEDLEMSRECENSION

   The Last of Us

   Skrivet av: fille49   2017-05-14

   Vad är jag? en pansarvagn? Nej jag är bara en helt vanlig gubbe som är stelopererad och heter Joel och har lika smidig svängradie som en pansvarvagn och detta är bara början på något som skulle kunna vara riktig bra fast är något som bara är riktigt dåligt.

   Apokalypsen folk blir till svampmonster och denna designen val kan föra tankarna till ett mer seriöst super mario utan att hoppande då man inte kan det i The Last of US. Joel är på upptäcksvärd efter komplikationer och ska hitta massa vapen men träffar sen en person han måste hälpa till varje pris. Spelet är spelbart och man har vapen eller pinnar att slåss med, jag gillar också att man kan tillverka saker under tiden men det är en riktigt dålig ide.
   Spelet är långt stelt och alldeles fult på sina grå ställen man har hoppat från en realsistiks version men spelet ser mer ut som en deppad version av gears of war och de ända som saknas är muskler. Alla monster ser lika dana uat och har olka förmågor samma sak med han du spelar Jäel han är helt enkelt värdlsbäst på familjefar och assassin samt militär på samma gång, helt enkelt vår egna chuck knorris får spö av denna mcdonalds luktande skäggmurvel.

   Spelet tar nästan alldrig slut och man vill itne ha mer efter heller, jag skulle halvera gemplayet till hälften och spelet till hälgten och då få en ultimat kombo av gameplay och spel i spelet. Eftersom de finns många vapen och pratande männiksor.

   Spelet skulle sig vara en revoltuion i spelbranshen men tycker att man skulle gått mer ot sunset overdrige hållet där man iallafall kan hgoppa och skjuta samtidigt vilket inför ett större glädjesprut i tankarna hos spelaren. på et sätt som kan fattas dåligt vilket det är då på den större skalan.

   Ljudet ör också ett sätt att föra liv i en produkt med rätt ljudhalt för man en smaskig nyans i sina öron och höra joel o ellie prata familjestrunt är som att slå på 5.an 15:00 på en tisdag.... mycket vackert men tillförverkligen inte något kul.

   Som sagt tar storyn vid i USA där man går eller springer runt istället för att bara använda sig av en bil, men som sagt finns det inte nå¨gpn man kan lite på i apokalupsten en gäng vid namn eldflugorna tror sig vara tuffa och en del anna vid namn jägarna där kan jag fatta att man blir lite skrajsen IRL. Man träffat nytt folk får nya uppdrag för att gå upp i level o få nytt gear, de finns även loot boxes men nya drälkter och vapen till Joel och uppgraderingar. Själv har jag en oförstörbar klubba med rostfria spikar.

   Grafiken fpr mig att glra mig lite illa till mods jag vill verkligen inte titta på det det gör lite ont i ögonen när de försöker få fram denna realiristksa karaktär i 3d formel... exakt som i gears blir allt bara som en gryta av skolmattanter på högstadiet.


   Hursomhelst hade jag velat se mer dialogval och val på spelbarheten och val i open world vilket spelet lider av att inte ha och i ett superjälte spel vill jkan kunna vara möktig och inte fånig och verklig.

   Geafik: 5/10
   Ljud 2/10
   Spelvarhet: 2/10
   Hållberhet: 4/10

   Medlemsrecensioner18
   Samlat betyg: 8.9/10
   1
   2
   3
   4
   5
   6
   7
   8
   9
   10