Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Grand Theft Auto V

Skrivet av: fille49   2017-05-16

Jag gillar valfrihet i spel men i GTA ger dig mig 3 gubbar att kontrolla samtidigt. Trevor, Frank och Micke. Det är väldigt svårt att hålla dom vid styr samtidigt och de ända får mig att tnäka på ett strategispel från 80-talet fast med hankntroll.

Jag biter ihop och hoppas på att storyn ska leverara men ack var fel jag har, under de 4 första timmarna får man varken ligga, gå på strippkliubb eller supa sig full och storyn handlar om att man ska göra den perfekta stöten snacka om Fast and faurious ripoff. Spelet har rakt av kopierat hollywood och tror inte att man ska se det.... Alla karaktärer har olika förmågor Micke kan aktivera en sköld och Trevor kan frysa folk till is........... nja så tudligen är det inte utan alla är precis likadana gameplay mässigt och det tillför inget till gameplay, på gameplay finns det vapen och fordon att gameplaya med. man kan åka och skjuta på allt precis som i verkliga livet fast denna gång med 3 presoner samtdiigt, frank styr man med styrkorstet och trevor med de 2 anolga spakarna och Micke med triggersen... jag önksade att ett spel som detta hade gett mig möjlighet att spela en gubbe itaget vilket man får ibland.


Ljudet och musiken då jo de funkar aldrig bra, det låter ibland som de vill få en realsiskt känsla som när man går på bio fast med folk som äter grillad kyckling istället för popcorn eller bacon snacks... en del äter även baconsnacks gjort på 34% mjöjkonstrakt.

GTA är oerhär långt och transporträckorna är lika roligt som att handla kuddar på jysk. Spelet känns bara som en HORDE shooter fast utan nåt att skjuta på, det känns som man skjuter på en vägg utan någon feedback.

Efter 120timmar har jag tagit mig förbi första området av de 25 och har uppemåt klarat 5% av storyn... de finns en del man kan samla på ifall man inte pallar med story de finns gömda hamburgar resturanger runt om där man ska sno en burgare med minst 85% nöttkött annars finns de såklart biljakter med usel ai i detta gameplay.


Grafik ger mycket till fråga ibland är skuggorna så fula att man tror tvn hamnat på myrornaskrig eller så är bildhastigheten för hög för bilarna att existera så man dör av uppkoppling till gta servern pga av för mycket 3D grafik. Nej ush de skulle satsat mer på cell shade hållet, där lovar jag att gta hade fått plus i gameplay.

Som slutats skulle jatg vilja säga att detta är ett spel som göra bra saker bra på dåliga sätt. man kan aldrig njuta innan nästa sak kommer in och förstär upplevelsen till denna underabra värd Rocksteady skapat, jag gillar verkligen Batman med detta är ett skämt låt mig vara ensam gubbe på stan nästa gång... som batman eller spondelmannen. Detta gameåöay är inte ok.

Grafik 2/10
Spelbarhet 1/10
Ljud 4/10
Hållbarhet 10/10

Medlemsrecensioner10
Samlat betyg: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10