Svenska
MEDLEMSRECENSION

Jurassic World Evolution

Skrivet av: fille49   2018-09-03

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja allt känns bara så fel typ.

Det börjar man att man tar kontrollen över en park som heter Jurassic World Park. I denna park ska man skapa dinosaurier och återskapa dessa animaliska djur och beteenden. Till en början fattar jag verkligen inte vad detta går ut på, man bara klickar bara på saker undrar du varför spelet inte har någon gameplay så har du rätt detta är ju helt ofattbart. Efter 10 timmar är tutorialen färdig och man får äntligen börja skapa sin egen ö i sitt eget paradis. Jag väljer att ha med mig 2 helikoptrar och 4 bilar för att säkra parkens säkerhet. Jag vill verkligen tycka att det är bra gjort men jag får ingen reiktigt feedback och spelets dinosaurier är alldeles för små men det ska komma ett dlc för 10 euro som gör dom större om någon vecka.

Musiken är skriven av Robbie williams och låter ungeför som ett stycke av den senaste netflixen serien jag glömt namnet på, bra musik som en passar in till ett tema som egetnligen inte har så mycket intressanta händelser eller aktiviteter att ta del av vid denna tidpunkt i dagens situation.

Grafiken ger mig lite ilmmående flytningar. Jag kräks frekvent och borde uppsöka en doktor men jag känner att ville ge spelet en örlig chans och har ca 3000timmar spelade. Spelets grafik är snygg men helt konstigt uppglad med väldigt konstigt utfört utan anledning.

Alla röster i spelet låter som riktiga röster och det är bra, det känns som att man nästan är där i filmens spelvärld i spelet. min park är stor och mina medhjölpare är på hög level och snart max.
Spelets endgame har nåt som kallas world events som man ska göra för att farma reputation till olika faktioner i världen för att kunna skicka upp en raket till månen och skapa en ny park på mars. Detta är en milstolpe och det med råge och inte fiber. Så detta är jag nöstan halvägs att göra då jag uppskattar handlingen i spelt. Alla röster är med förutom Burce Willis och Ben Davids Hal Özan, Keith david, Steve Downez. Men utan det så funkar det att höra vad alla säger med bra settings som gör att man kan höjja och sänka löljudet på spelet.

grafik 1/10
Ljud 10/10
SPelbarhet 2/10
Hållbarhet 10/10

Så detta speö e för dig som är kunnig och vill slippa spela Destiny 2 Forsaken som snart söäpps som verkar suga. Skaffa detta istället Hurrassic world evo X park. Som mina fina parker vill heta tillsammans med min värld av möjligheter

Samlat betyg: 6.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10