Svenska
MEDLEMSRECENSION

Days Gone

Skrivet av: fille49   2019-04-26

20 år efter världen raserat efter Dr. Wu pnskefulla virus som skapade i Jurrasic World så har vi ny de nya kapitlet i serien. Jurrasic War.

Washington DC
Vi får följa Bill och Samantha som lever i ett camp nära washington DC, hela USA har gått sönder det finns ingen struktur, ingen plan bara överlevnad finns på kartan då världen tagit över av olka faktioner som söker makt och marcherande dinosaurier.

Bill o Samantha fördes tillsammans efter deras Camp blev attackerade av raptorer och de var de enda överlevande. I flera dagar längs Washingtons gator stöter det på en ung flicka vid namn Judith hon ser oskyldig ut och väldigt snäll ut. Bill o Samantha är i början väldigt förskitga men samtidigt oroliga, detta är ju bara ett barn, en ungdom. Judith riktar en pistol mot Bill o Samantha och ställer frågan. Hur många människor har ni dödat? Bill svarar med ungefär 10 medans Samantha rädd som fan svarar med 1. Hur många dinosaurier har ni döda frågar sedan Judith. Bill svarar med 2 och Samantha 0. Bill har som man ser ett mustigt skägg och ett halsband med t-rex tänder runt sig. Judith snabbt reagerar på detta och blir väldigt starstruck. Judith berättar att hon har en plats för människor där de kan söka skydd och att det skulle behöva fler folk för hjälp. Samatntha berättar också att hon är väldigt duktig doktor och haft mycket att göra i deras tidigare grupp. Judith berättar att hon ska leda oss till Owen ledaren av gruppen som de kallar sig Raptors. Väl där ser det en stor inhängnad plats runt DC united fotboll stadio med massa vakter på tak o riktiga murar försökrade med pålar och rejält försvar. Bill blir riktigt intresserad av detta med Samatnha säger till Bill att det inte alls borde följa med, det kan vara en fälla.

Här är BIll o Samantha Owen. Owen som sitter med en blå raptor bredvid sig. Bill tar direkt upp sin pistol o skjuter raptorn och raptorn ramlar sakta ner o dör. Owen snabbt reser sig upp tar upp sit vapen och börjar avlossa skott men Samantha kastar sig emellan och tar skotten medans bill dödar Owen och resterande meddlemar. Judith kommer inspringades snabbt o fryser till. Medans Bill sitter där med Samantha i hans armar. Han tar upp sin pistol o skjuter Judith i huvet. Samtidigt rusar de in med förstärkning som omringar Bill. Ni lät en främling komma in i erat hem och ta allt ni har ifrån er. Jag ska nu lära er hur man överlever. Konstigt nog följer vakterna hans ord. För bort kropparna och stöda undan, vi har mycket jobb framför oss.

Upp till murarna vi har säkert gjort nog med oväsen nu säger Bill. Dinos är påväg. Raptors lyckas skjuta ner ett par dinosaurier som lockades dit av ljudet medans Bill kallar på en väl het tjej. Ditt namn säger han. Rey svarar hon. Du blir min go to girl, du blir våran kapten här hitta dina 2 bästa kämpar vi har ett möte att styra upp och ni ska förklara hur området ser ut för mig.
Rey tar med sig Deacon och James till mötet med Bill och de visar på kartan runt Washington.

- Vita huset har en grupp som kallar sig Cleaners som försöker skapa fred och balans bland männsikor och dinosaruier och återskapa balans och tar hand om både dinosaurier o männsikor de är i antal runt 500. Deras ledare vid namn Malcolm som studerad dinosaurier innan utrbrottet tros veta svaret hur vi kan få världen på plats igen.

- Navy Museam har ett antal på 100- personer och deras ledare Mitty är en konstig jävel säger Rey. Man kan inte lita på han och vi brukar varje vecka göra deals och bytande av varor o dylikt. de kalar sig Marines.

-Washington Capitol Hotell allierade med Navy antal 200-300 personer med ledaren Ruth som kallar sig The Sleepers. De försöker alltid få med sig nya männsikor till sitt camp.

Bill bestämmer sig för att ta över navy musuem. Vårat camp som har runt 1500 människor skulle kunna ta över Vita huset och kontrollera hela Washington. Bill berättar att rey ska komma med en attack plan på hur de ska ta över vita huset och få en mer central yta att leva på. Livet hittar en väg säger Bill och står och talar över hela stadion. Sedan har Bill o Rey sex för de gillar varandra.

Philadelphia
Grant ledaren över gruppen som kallar sig The old har fått meddelande från sin gamle vän Malcom från Washington att ta sig dit med sitt gäng för att återförenas och ta vara på möjligheten att hitta en väg tillbaka. Grant med sin lilla grupp på 30 personer börjar sin resa med bussar för att transportera sig. Malcoms gäng ska försöka möta honom på vägen och de ska komminucera under vägens gång och hoppas allt ska gå bra även då de hört att baltimore som är emellan Philly o DC är en deadzone. Det ska inte finnas något mänskligt där utan något som beskrivets som djävulens pappa. En jävligt stor dinosaurie som får En t-rex att likna en personbil. En Geno-X kallar malcom dom, en genmanipulerad jävel som vaktar staden tillsammns med deras dino polare. Detta blir en lång o farlig resa, men vi kan inte leva här längre säger Grant. Jag börjar bli allt för gammal och mat och vatten börjar ta slut. Gruppen bestämmer sig för att hålla med och börjar göra sig i ordning för resan först igenom Baltimore.

Samlat betyg: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10