LIVE
HQ
logo hd live | Alan Wake 2: Night Springs
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   MEDLEMSRECENSION

   Nioh

   *Försöker vara spoiler fri men kan ha misslyckats*

   Min första recension av mitt första äventyr, Av ett spel som är typen där man dör och du förlorar allt du byggt up. Det jag sett och läst så är det ungefär som bloodborne/ soulspelen (som jag inte fått turen/ oturen? att uppleva än)
   Nioh släpptes 2017 vilket gör den till ett gammalt spel om man räknar med hur mycket annat guld som släppts under dessa 2 åren men det är inget som märks varken på spel-barheten eller grafiken.
   Jag hade vid det här laget tröttnat på att spela Skyrim/ Uncharted spelen där man slipper tänka lika mycket, speciellt Skyrim efter ett par hundra timmar då blev det att testa Nioh.

   I Nioh blir man inkastad direkt in i het luften. Den klassiska tutorial + intro storyn, känns väldigt imponerande då det inte känns som en tutorial alls och är bra integrerad. Det är väldigt lätt att lära sig spelets basala kontroller lättare än många andra spel, men när det kommer till armor och när det gäller att levela up samt att sätta ut sina poäng blir det genast väldigt rörigt.
   Speciellt när det finns så många olika vägar att välja. Vill du använda ett spjut för att harpunera folk eller använda en klassisk katana för att kapa lemmar eller en musköt för att skjuta olika väsen/ Yokai med headshots.

   Spelet är bra uppbyggt med en mycket god diversitet av fiender både mänskliga och klassiska monster från den Japanska mytologin. Vilket gör att spelet även om du måste grinda inte känns för monotont.
   Vare sig du gillar att slåss som en ninja i skuggan eller en samuraj med en uppsjö av olika vapen så är detta en fantastisk upplevelse och väll värt sina pengar såhär 2 år senare även om du kommer att dö tusen miljoner triljoner gånger innan du fattar att man inte kan förlita sig på sina slöa vanliga sinnen.

   Mitt betyg Nioh av Thio.

   Om du har någon form av tips eller kritik jag kan använda mig av i framtida recensioner tar jag gärna emot allt.

   Samlat betyg: 9/10
   1
   2
   3
   4
   5
   6
   7
   8
   9
   10