Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo 3

Skrivet av: fille49   2019-05-04

1500 år har gått sedan 2.an då vi fick se vår värld brinna. Cortana väcker nuvarande Old man Masse som ska ge sig ut på nya äventyr.


Masse reser genom sitt sskepp till närmsta planeten plaoria där växter är som fordon som åker men inte är berättigad att leva som ett system då aliens där kallar sig Vandlasarianas el pabso och har ett samhälle för sne växter som bara växer när växsternas växst växer. Masse tar hela världen med storm med sin gröna armor tror alla att han är växsternas konung.


Till gameplay har vi massa olika vapen som skjuter skott.

Ljudet o musiken är bra, det är som att laga mat med ljudet av kastruller o pannor som drar en gemensam truddelut och får hela kroppmassan att få en fantastiskt blodcirkulation som får sjävlaste lock att gå från blå till röd. Återigen står Fadadi O Daneel för musiken och insprationen e lät tagen från resturang g på söder i stockholm 1942 då världen var raserad av en mycket ond person. Detta ljud o också mycket bra då vi har en del att lyssna på med Masse springer runt med sitt gröna skägg o skjuter.


Spelet är långt med 40 tusen sidor manus och 11 miljoner dialog val har jag efter 4000 timmar kommit halvägs i storyn och rest till 300 planeter. Jag är nästan där jag vill vara i min värld och mitt skepp liknar en burk kvalster.


Grafiken påminner mig om en orkester av pollen och polly med rikligt choklad och jag smälter.

Som spelgud vill jag dock påpeka att multiplayer låser upp efter 4000 timmars spel vilket e mycket bra. Spelets ranking kröver att man e påläst och har förmåga att existera på en hög nivå...alla mina polare suger så jag ligger själv på diamond men de hjälpte mig ändå att bygga en lek av zombies som de exakt vet hur de ska kontra...lite task mört kan man säga.

Som slutats är detta ett mästerverk som tyvärr inte lever upp till ett top betyg utan tappar rejält efter 2 timmar så man inte riktigt orkar mer, utan vill genast göra en del adnra saker en att Masse Chef ska ränna runt i en bar o supa ner sig med aliens. Nej få detta spel får mig taggad och är bland det bästa på länge även fast det tappar som fan efter 5 timmar och blir genast riktigt dåligt är det ganska bra.


Som slutsats är detta spel ett spel som måste spelas av alla spel som spelas där ute och vi har inte mycket tid kvar...rädda det som kan denna värld är så bra att alla planeter ska räddas. Cortana o jag heter DLC som släpps nästa år där vi får spela som Cortana som är blå.

Grafik 10/10
Ljud 10/10
Spelbarhet 2/10
Hållbarhet 2/10


+ Mycket massa speltimmar fast bara när man spelar.
- Mycket ljud, Mycket av samma. Bara 6000 timmar långt. Mycket dåliga frekvenser på vapnerna. En del Ljudsystem kan gå sönder. Epic Store exlsuvist. Hatar epic store. En del grafiska problmet. Mycket grafik.

Medlemsrecensioner176
Samlat betyg: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10