Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo: The Master Chief Collection

Skrivet av: fille49   2019-05-04

Detta är en kollection av dom finaste varorna på marknanden man att allt har ruttnat.


Dena förödelse av katastrof kan beskrivas med digerdöden då detta katastrof till orkan av sjungade jävlar är helt katastrofalt dåligt. Jag älsar spelet med det suger.

Master Chef kollection drar på trissor och bananner en kalkad av olika typer av typer men detta gör inget på helhetens grund utav av olika obligatoriska faktorer har vi här en liten problem som kan ses som stort även fast det är litet. Detta spel är inte för en gamer utan detta spel är till för att ta sönder på alla sätt tillåtna och jag älskar detta spel.


Gameplay är som alla tidigare Alan Wake spel man använder sig av olika ficklamport och kan uppgradera till 25 olika ljusstyrkor men en bra balands mellan tvn och ögonen med hjälp av öronen.


Ljudet är en bra inspelning på alla fighters som Raiden och Negan där man hör Mayas theme o börjar dunka som en party kung och blir extremt kåt på en vodka redbull redan klockan 12 på förmiddagen.


Gameplay har vi ett spel där survival står på kartan och det är upp till oss att veta hur vi ska ta oss an nästa grej hela tiden i en värld av lägner o assassins. Vi är Ezio Audi tore och har en luva men vit färg av färgernas vita nyans. Detta är Metro Exodus. Man skjuter aliens och monster som flyger, nästan som ett 3d Magic the gathering fast utan mana så man behäver alla mulla bara rulla.


Cortana spelets semi huvud person är rätt het och master chief gillar hene så det har sex o får ett barn. Locke döper dom honom till som fick en egen serie Locke Cage the chronicles of Locke Cage.


en Slutsats av allt detta i denna underbara kollection har vi en otrolig blanding av bannaner o glass med choklad som får sjäövaste donkey kong att ramla av sitt bananaskal denna.


Grafik 1/10
Ljud 1/10
Spelbarhet 3/10
Hållbarhet 3/10


+ Mycket dåliga matvanor.
- Ingen riktigt känsla


Som slutsats av allt dettta har vi ett spel i denna kollection av olika typer spel som inte riktigt leve rupp till 60fps utan laggar som tusan till tusen och jag e inte så glad på detta. Jag vill ha 144hz frekvenser men mitt faderkort fungertar inte som det ska.


We are in the endagme now.

Samlat betyg: 4.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10